Temppuilua koiran kanssa! – Temppukurssi

1 2 3 4 5 (1)
Helsinki
1 henkilöä

70 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Temppuilua koiran kanssa! – Temppukurssi

Koirakoulu Taitoa Tassuihin palvelee koiranomistajia koiriensa koulutuksessa ja aktivoinnissa. Lahjan saaja pääsee osallistumaan kolmen kerran Temppukurssillemme yhdessä koiransa kanssa.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Temppukurssilla harjoitellaan erilaisia hauskoja temppuja. Kurssi sopii kaikenikäisille koirille! Harjoitellaan mm. pyöriminen, pupu, peruutus, ryömi, jalkojen välistä pujottelu, kumartaminen, kohteen kierto, seisominen, kieriminen, kyljelleen meno ja paljon muuta. Lopussa yhdistellään temppuja toisiinsa ja vaikeutetaan niitä koirien edistymisen mukaan. Temppuja tehdään ryhmän edistymisen ja tason mukaisesti!

Koulutus perustuu koiralähtöiseen palkitsemiseen. Palkitseminen tapahtuu joko nameilla tai leluilla tai sekä että. Koirakoulumme päätoimipaikka sijaitsee Konalassa Helsingissä, jossa on hienot puitteet harrastaa ilman karkaamisen mahdollisuutta. Tilat ovat lämpimät, joten sää ei ole este harjoittelulle.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Lahja soveltuu koiran iästä riippumatta kaikille koiranomistajille. Tärkeintä on reipas ja iloinen mieli!


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Kolmen kerran kurssi

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Huom: Pyydä lahjan saajaa varaamaan kurssi sähköpostilla jenni@taitoatassuihin.fi sekä katsomaan sivuiltamme www.taitoatassuihin.fi lisätietoa ennen kurssille saapumista.

Koirakkojen tyytyväisyys on toimintamme perusta ja kursseilla motivoimme, kannustamme ja edistämme koirakon koulutustasoa ja intoa koulutukseen. Harrastava koira on onnellinen ja koulutettu hyvin käyttäytyvä koira tekee omistajansa onnelliseksi.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.