Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

100 euron lahjakortti ravintola Tony's deliin

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

100 euron lahjakortti ravintola Tony's deliin

Helsinki

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Maistuvaa italialaista ruokaa Tony's delissä

Tony's deli on perustettu rakkaudesta italialaiseen ruokaan. Tunnelmallinen tapas-ravintola suussasulavan monipuolisine à la carte -vaihtoehtoineen tarjoaa erinomaiset puitteet italialaiseen illalliseen. Ravintolassa nautitaan herkullisia makuja niin arki-illan nautiskeluun kuin juhlapäivälliseenkin.

Lounge diVino on viihtyisä viinibaari, jossa jatkuvasti on tarjolla huippuviinejä edullisesti. Viinien seuraksi sopivat mainiosti antipastot, italialaiset pikkupurtavat. Nämä ovat olennainen osa italialaista keittiötä – sana tarkoittaa kirjaimellisesti "ennen ruokailua".

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Kiitos monipuolisen ruokalistan ja ystävällisen palvelun. Tony's delissä viihtyvät sekä suuret ryhmät että pienet seurueet. Tämä elämyslahja sisältää seuraavat ehdot:

  • 100 euron arvoinen lahjakortti Tony's deli -ravintolaan
  • Lahjan saaja voi valita listalta vapaasti ruokia ja juomia
  • Lahjakortin arvon ylittävä summa maksetaan ruokalistan hintojen mukaan
Tony's delin erikoisuus on sen antipasto-pöytä, joka iltaisin suorastaan notkuu herkkuja. Pikkupurtavista voi itse valita mieluisan kokoelman tai vaikka maistaa kaikkia.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Lahjakortti Tony's Deli -ravintolaan on upea lahja erityisesti italialaisesta ruoasta nauttiville. Myös yleisesti herkuttelua arvostavat nauttivat tästä lahjasta. 


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Ma–To 11-22, Pe 11–24, La 13–24, Su suljettu.

Osallistujat

Ota mukaan ystäväsi ja jaa elämys heidän kanssaan.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lahjakortin arvo on 100 € ja hintaan sisältyy ruokalistalta vapaasti valittuja ruokia ja juomia. Lahjakortin arvon ylittävä summa maksetaan ruokalistan hintojen mukaan.

 


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.