multifunctional_gift

Suosittelemme:

Tuulitunnelilento arkisin (4 min)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Tuulitunnelilento arkisin (4 min)

Pyhtää
1 henkilöä

90 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Lento tuulitunnelissa on sopivan jännittävä kokemus

Sirius toteuttaa unelman lentämisestä hauskasti ja turvallisesti. Lentokokemus vastaa vapaapudotusta lentokoneesta. Ilmavirran maksiminopeus on 260 km/h, mutta aloittelijat lentävät noin 180 km:n tuntinopeudella. Lentäminen on elämys myös katsojalle.
 Lentäminen sopii lähes kenelle tahansa perusterveelle, yli 5-vuotiaalle. Yläikärajaa ei ole.

Mitä on tuulitunnelilentäminen?

Tuulitunnelilentäminen on hauska, turvallinen ja helppo tapa päästä kokeilemaan miltä lentäminen tuntuu! Lyhyen opastuksen jälkeen pääset kokeilemaan lentämistä kokeneen ja ammattitaitoisen tunneliohjaajan valvonnassa.

Mitä elämyslahja sisältää?

  • 4 minuutin lennon tuulitunnelissa arkisin
  • tekniikka- ja turvallisuusopastuksen
  • ohjauksen
  • lentovarusteiden vuokran
  • ohjaajan show'n lennon jälkeen.
  • lentovarusteet

Tuulitunnelissa opetellaan olemaan ja liikkumaan ilmavirrassa omaa kehoa halliten. Kun oppii, miten ilmavirta vaikuttaa ja hallitsee kehonsa liikkeet, aikaansaadaan tunne lentämisesta.


Sijainti

Pyhtää

Vaatteet

nauhalliset kengät (lenkkari, tennarit) ja kaulukseton paita

Kesto

Lennon kesto 4 minuuttia, kokonaiskesto 1.5-2h

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Lahjakortti oikeuttaa tuulitunnelilentoon arkisin. Turvallisuussyistä eivät voi lentää: Alle 5-vuotiaat; Yli 125 kiloa painavat; Raskaana olevat; Selkä-, nivel-, niska- tai olkapäävammoista kärsivät henkilöt; Alkoholin tai muiden tajuntaan vaikuttavien aineiden vaikutuksen alaisena olevat henkilöt; Henkilöt, joilla on sydänvikoja tai sydämentahdistin; Toipilaat esim. leikkauksen tai vakavan sairauden jälkeen.


Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Pinja

En ole (vielä) hypännyt benjiä enkä tandemia, joten en ole kokenut lentämisen tunnetta aiemmin. Vedämme tamineet päälle: haalarit, kengät ja aerodynaamisen kypärän. Ennen kuin pääsemme tunneliin, ohjaajamme Joel opastaa lentämisen tekniikoista ja näyttää itse mielettömän lentoesityksen: Saapa hän näyttämään sen helpolta!
 

Tunnelin suulla jännittää, ilmavirta on kova. Aluksi Joel pitää kiinni ja ohjeistaa käsimerkein oikean asennon löytämisessä jotta pysyisin balanssissa, kaikki on kiinni pienistä liikkeistä. Woah, olemmekin 15 metrin korkeudessa! Kaikki on kiinni kehonhallinnasta ja tunne lentämisestä on aivan mieletön! Muutamankin minuutin lento on tarpeeksi, sillä kokemus on todella intensiivinen. Suosittelen!
 

Miksi juuri tämä elämys?
 

  • Turvallinen ja hauska tapa lentää
  • Tunne ilmavirrasta sairaan siistiä
  • Sopii kaikille, kehonhallinnassa kehittyy nopeasti


Asiakkaiden mielipiteet (6)

Tuulitunneli kokemus

Kävin kokeilemassa tuulitunnelia ja kokemus oli mahtava.

Hyvä kokemus

Tuulitunnelilento oli haastavaa ja hauskaa, eikä sitä keski-ikäisen perheenisän fysiikalla olisi jaksanut yhtään pidempää kuin 4 minuuttia.

Lentämään!

Kiitos! Kokemus oli fantastinen.

Hieno lento

Elämyslahja oli, koska pääsi kokeilemaan ilmassa olemista ilman lentovälinettä. Homma meni hienosti ja tykkäsin.

Kiitos

Hei, Kiitos hyvästä ja monipuolisesta tuotteesta. On todella helppoa löytää itselleen sopivan lahjan. Teidän yhteistyökumppanit hoitavat kaiken moitteettomasti, ja on ollut ilo osallistua tapahtumiin joihin ei välttämättä muuten osallistuisi. Ystävällisin terveisin Johan Bomberg

1 2
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.