Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Vesi-zorbing

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Vesi-zorbing

Imatra
1 henkilöä

40 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
40 €

Oletko koskaan halunnut kävellä veden päällä?

Vesijuoksijat, siirtykää kauemmaksi! Uudesta-Seelannista kotoisin oleva vesi-zorbing on hauskaa ja uudenlaista ajanvietettä kaikenikäisille vesilajien ystäville. Zorbingia on käytetty niin hullunkurisiin jalkapallo-otteluihin, mäkilaskuihin kun myös muuten vain törmäilyyn kavereiden kesken, mutta tässä nimenomaisessa lajissa otetaan kosketus Imatran vesistöön.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämä elämyspaketti sisältää kaikki toimintaan tarvittavat tarvikkeet ja ohjauksen Imatralla. Zorbing-pallon käyttö on rajoitettu 15 minuuttiin.

Leikkivälineenä toimii halkaisijaltaan 2,2-metrinen Zorb-vesipallo, jossa on vedenpitävä vetoketju. Pallon sisältä käsin on mahdollista astella – tai pyöriä – turvallisesti veden päällä, ilman kastumisen vaaraa. Vesikävely voi alkaa heti, kun lahjan saaja astuu pallon sisään ja ohjaaja puhaltaa pumpulla pallon täyteen ilmaa, jolloin se myös pysyy pinnalla.

Kenelle elämyslahja sopii?

Lahja sopii kaikille uusista kokemuksista kiinnostuneille  ja perinteisiin lahjoihin kyllästyneille läheisille. Kyseessä on ennen kaikkea turvallinen koko perheen harrastus, joten zorbingista voi lähteä nauttimaan sekä lasten että isovanhempien kanssa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Imatra

Vaatteet

Vaatteiden ja kenkien tulisi mahdollistaa mukava ja helppo liikkuminen. Huomioithan, että vaatteet saattavat likaantua.

Kesto

Riippuu tapahtuman kestosta.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Lahja on tarkoitettu yhdelle hengelle.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.