Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Virtuaalipeliluola kahdelle (30 min)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Virtuaalipeliluola kahdelle (30 min)

Helsinki
2 henkilöä

50 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
50 €

Hyppää virtuaalitodellisuuteen

360XP on aktiivivirtuaalipeliluola, jossa pelaajat voivat kävellä ja juosta vapaasti 360 astetta joka suuntaan ilman vahingon vaaraa: kehittynyt, juoksumaton kaltainen pelialusta ja tuoreimman teknologian virtuaalilasit kiidättävät pelaajansa toiminnan keskiöön täysin uudella tavalla.

360XP:n tiloissa voi viettää aikaansa huvittelemalla tai tekemällä pelaamisesta itselleen uuden, liikunnallisen ja kilpailullisen harrastuksen. Luolassa voi pelata tietokonevastustajia tai muita pelaajia vastaan, samoin kuin kaveriporukat voivat ottaa toisistaan mittaa eri pelien parissa. 360XP tekee pelaamisesta todellista e-urheilua!

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämys sisältää 30 minuuttia peliaikaa aktiivivirtuaaliluolassa kahdelle pelaajalle: valikoimaa löytyy niin seikkailu-, kauhu-, fantasia-, räiskintä-, arcade-, kuin myös tasohyppelypelien parista. Pelin aikana hyödynnetään VR-laseja tuomaan pelaajien ympärille todentuntuinen pelimaailma, jossa nämä pääsevät liikkumaan juoksumatolla kävellen sekä käsissä pitämiään peliohjaimia käyttäen.

Kenelle elämyslahja sopii?

Pelipainotteinen elämyslahja sopii mainiosti kaikille tietokonepeleistä ja e-urheilusta kiinnostuneille sekä uusimmasta teknologiasta viehättyneille läheisille. Virtuaalipeliluola käy myös erinomaisena ohjelmanumerona synttäreillä, tyky-päivillä tai vaikka polttareissa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

30 minuuttia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.