Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Virtuaalisafari villieläinten matkassa

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Virtuaalisafari villieläinten matkassa

Helsinki
1-4 henkilöä

28 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
28 €

Luonnon kauneutta virtuaalilasien kautta!

Wild Immersion on elokuvasali, jossa vaihtuvat eri osissa maailmaa kuvatut virtuaalisafarit. Villieläimet ovat elokuvissa lähellä ja uteliaita. Virtuaalilaseilla pääsee kokemaan luonnon kauneuden kosketusetäisyydeltä ja eläimiä häiritsemättä, sulkematta eläimiä häkkeihin.
Elokuvia katsellaan virtuaalilaseilla ja kuulokkeilla. Safarien kesto on 8 – 13 minuuttia. Terra viidakon villit vie savannien ja sademetsien läpi, Aqua valtamerten valtiaat matkaa rannoilla ja meren aalloissa, Alba luminen ihmemaa kuljettaa jäätikköjen yli, Borealis syksyinen metsä liitää ruskan aikaan metsäeläinten luo ja uutuuselokuva Mignon pennut ja pikkuiset tuo eri maanosien eläinpoikaset lähelle.

Mitä elämyslahja sisältää?

  •  Neljä vapaavalintaista virtuaalisafaria
  •  Henkilökohtaisen opastuksen 1-4:lle hengelle
  •  Sademetsä ja Arktinen Taiga -salien luontoaiheiset taidenäyttelyt
  •  Tuen Jane Goodall Instituutille

Kenelle elämyslahja soveltuu?
Virtuaalisafari sopii luonnosta ja matkailusta kiinnostuneille lapsille ja aikuisille. Virtuaalilasit sopivat parhaiten yli kouluikäisille. Pienempien lapsien on mahdollista katsella elokuvia aikuisen sylissä. Virtuaalisafari on eettinen valinta turistimatkailulle ja sopii hyvin ihmiselle, jolla ei ole mahdollisuutta päästä itse matkaan.
Wild Immersion on Jane Goodall Instituutin tukema. Tuotoista ohjataan varoja uhanalaisten lajien suojeluun ja luonnonsuojelualueiden perustamiseen. Vuonna 2019 taidemyynnistä kerätty lahjoitus kohdistetaan Luonnonperintösäätiön Seitasaari -erämaametsän suojeluun.


Tiesitkö?
Wild Immersion sijaitsee Helsingissä kauniissa Hotel Havenissa, johon kävelee parissa minuutissa Esplanadilta. Sademetsä-salissa on vehreä tunnelma, Katariina Sourin värikkäitä villieläintauluja ja Eliya Zweygbergin valtaisa metalliveistos ”Sarvikuono”. Arktinen Taiga-salissa on Sourin Pohjolan luonnon inspiroimia taideteoksia ja Zweygbergin saalistava ”Tunturipöllö”-metalliveistos.

Kokemuksia
Matkablogi ”Lähdetään taas” tutustui virtuaalisafariin: http://www.lahdetaantaas.fi/2019/03/elamysmatka-sademetsaan-keskella.html
Napsun toimitus kertoo Wild Immersionin safareista:
https://www.napsu.fi/matkailu/uutiset/lahelle-luontoa-elaimia-hairitsematta---helsingissa-avataan-virtuaalinen-elainpuisto-936Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

4:n vapaavalintaisen virtuaalisafarin verran

Osallistujat

1-4 henkilöä.

Sää

Säällä kuin säällä

Lisätiedot

Virtuaalisafari sopii luonnosta ja matkailusta kiinnostuneille lapsille ja aikuisille. Virtuaalilasit sopivat parhaiten yli kouluikäisille. Pienempien lapsien on mahdollista katsella elokuvia aikuisen sylissä.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.