Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Vyöhyketerapia/ refleksologia

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Vyöhyketerapia/ refleksologia

Turku
1 henkilöä

55 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
55 €

Hetki lepoa — vyöhyketerapia auttaa

Vyöhyketerapia on yli 5000 vuotta vanha hoitomenetelmä. Terapiaa on käytetty laajalti mm. Pohjois- Amerikan intiaanien parissa, Etelä-Amerikassa, Egyptissä, Kiinassa, Intiassa ja Japanissa.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltaista kehoa, mieltä ja tunteita tasapainottava hoitomuoto, joka soveltuu kaikenikäisille. Terapian tarkoituksena on aktivoida kehoa parantamaan itse itsensä. Hoito tapahtuu hieromalla ja painelemalla jalkapohjan, koko jalkaterän, käsien tai korvien alueella olevia sisäelinten heijastevyöhykkeitä.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Vyöhyketerapia sopii hyvin esimerkiksi stressin, päänsäryn, lihasjännitysten ja unettomuuden lievittämiseen sekä hidastuneen aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen.

Tiesitkö?

Vyöhyketerapia (ts. refleksologia) on tuhansia vuosia vanha luontaishoitomenetelmä jossa ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti kehon eri heijastepisteitä painelemalla. Vyöhyketerapeutti käsittelee joko pelkästään jalkaterien heijastepisteet tai koko kehon heijasteet (myös kädet, korvat, kasvot ja keskivartalo).

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lahja on tarkoitettu yhdelle.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.