Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Ylellinen ja yksityinen suolahuonehoito

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Ylellinen ja yksityinen suolahuonehoito

Helsinki
1 henkilöä

50 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
50 €

Suolahoito tarjoaa puhdistavaa hyvinvointia

Tarjoa läheisellesi hetki hengitysteitä ja ihoa puhdistavassa suolahoidossa. Suolahuonehoidon terveysvaikutukset ulottuvat hengitystieoireiden hoidosta aina ihosairauksien hoitoon. Tutkittuja ja koettuja hyötyjä suolahuonehoidosta on löydetty jo muun muassa astman, allergian, homesairauden, atooppisen ihon ja psoriasiksen hoidoissa. Suolahuonehoidon on havaittu vahvistavan myös immuunijärjestelmää sekä rentouttavan ja parantavan unenlaatua, minkä ansiosta rauhoittava hoitokeino sopii lähes kenelle tahansa läheiselle.

Terveysvaikutuksien rinnalla suolahoitohuone tarjoaa kävijöilleen ylellisen tilan, jossa lahjan saaja voi antaa itselleen luvan irtautua arjesta, pysähtyä ja vain rauhoittua omissa oloissaan. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Kokonaan vuorisuolalla vuoratussa huoneessa voi vaikka upottaa jalkansa lattian irralliseen irtosuolakerrokseen! Elämys sisältää kaikkiaan seuraavat edut:

  • 40 minuutin mittainen suolahuonehoito yksin tai yhden ystävän kanssa 
  • Tossujen, kylpytakin ja suojamyssyn käyttö hoidon ajaksi
  • Tarjoiltavia juomia: lähdevettä, luomulaatuista kahvia, teetä ja pientä välipalaa

Asiakkaat ohjataan aluksi hoitoon valmistautumiseen, joten ensikertalaisen on hyvä saapua paikalle noin 15 minuuttia ennen hoidon alkua. 

Kenelle elämyslahja sopii?

Hoito soveltuu kaikille läheisille, jotka kaipaavat elämäänsä puhdistavaa oloa, rauhoittumista tai virkeyttä. Erityistä hyötyä hoidosta saavat astmaatikot, homesairastuneet, allergikot ja iho-ongelmaiset. Lisäksi suola hoitaa ja ylläpitää hengitysteiden hyvinvointia, mistä hyötyvät erityisesti äänenkäytönammattilaiset, kuten laulajat, näyttelijät, opettajat, luennoitsijat ja valmentajat.Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Osallistujalle annetaan tarvittava varustus.

Kesto

40 minuuttia.

Osallistujat

1-2 henkilöä.

Sää

Vuoden ympäri.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.