Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Ylellinen suolahuonehuonehoito

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Ylellinen suolahuonehuonehoito

Helsinki
1 henkilöä

38 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
38 €

Ylellinen suolahuonehuonehoito

Suolahuonehoidon terveysvaikutukset ulottuvat hengitystieoireiden hoidosta ihosairauksien hoitoon. Tutkittua ja koettua hyötyä suolahuonehoidosta on mm. astman, allergian, homesairauden, atooppisen ihon ja psoriasiksen hoitomuotona. Suolahonehoidon on havaittu vahvistavan myös immuunijärjestelmää, rentouttavan ja parantavan yöunenlaatua. Meille yhtä tärkeänä terveysvaikutuksien rinnalla on tarjota asiakkaillemme ylellinen tila, jossa voi antaa itselle luvan irtautua arjesta, pysähtyä ja olla vain. Uskomme myös estetiikan ja aitojen kohtaamisten parantavaan voimaan.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?
40 minuutin mittainen suolahuonehoito huoneessa, joka on vuorattu kokonaan vuorisuolalla. Lattialla on senttien kerros irtosuolaa, johon on hyvä upottaa jalkansa. Ohjaamme asiakkaamme ennen hoidon alkua hoitoon valmistautumiseen, joten ensikertalaisen on hyvä saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen hoidon alkua. Tarjoamme halukkaille tossut, kylpytakin ja suojamyssyn hoidon ajaksi. Ennen hoitoa tarjoamme lähdevettä sekä hoidon jälkeen tarjolla on veden lisäksi luomulaatuista kahvia, teetä sekä pientä välipalaa.

Kenelle elämyslahja soveltuu?
Hoito soveltuu ihan kaikille. Erityistä hyötyä hoidosta saavat astmaatikot, homesairastuneet, allergikot ja iho-ongelmaiset. Lisäksi suolan hoitaessa ja ylläpitäessä hengitysteiden hyvinvointia erityistä hyötyä siitä saavat äänenkäytönammattilaiset, kuten laulajat, näyttelijät, opettajat, luennoitsijat, valmentajat


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Kesto

40 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.