Henkilökunnan palkitseminen

Elämyslahja nostaa työmotivaatiota. Työporukan hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta! Elämyslahjojen liikelahjat virkistävät ilmapiiriä ja siirtävät työasiat hetkeksi taka-alalle. Tästä kategoriasta löytyvät elämykset ovat esimerkkejä tavoista kasvattaa ryhmähenkeä ja kehittää kommunikaatiotaitoja. Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta!
Näytetään: 327
60 / 327

Työpäivät voivat olla yhtä juhlaa! Osoita arvostusta ja palkitse henkilökuntasi elämyslahjalla. Voit olla varma, että tästä mielikuvituksellisesta ja mieleenpainuvasta lahjasta riittää puhetta pitkäksi aikaa. Nykypäivän työkulttuurissa työntekijöiden jaksaminen puhuttaa paljon ja työntekijöille on luonnollista vaihtaa työpaikkaa säännöllisesti. Yritykselle näistä voi aiheutua paljon ongelmia. Henkilöstön vaihtuvuuden ja työssä jaksamattomuuden lisääntyminen vaikuttavat kielteisesti yrityksiin. Tämän vuoksi on entistä tärkeämpää palkita työntekijöitä uskollisuudesta ja pitkästä palveluksesta sekä motivoida, kannustaa ja huolehtia työssä jaksamisesta. Tämä lisää mahdollisuutta, että he pysyvät talossa pidempään ja tekevät tehokkaampaa tulosta! Olemme asiantuntijoita elämysten alalla ja tarjoamme yli 1300 elämyksellistä lahjaideaa, joten voit olla varma, että joukossa on jotain, joka sopii juuri sinun henkilöstösi makuun. Valitsemalla elämyslahjan, annat työntekijöille kokemuksia, joita he eivät koskaan tule unohtamaan.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.