Liikelahjat asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Etsitkö liikelahjaa? Meiltä löydät tietysti ainutlaatuisia liikelahjaideoita, oli kyseessä sitten virkistyspäivähenkilökunnan palkitseminen, lahja asiakkaalle tai lahja liikekumppanille. Jos tarvitset neuvoa tai opastusta, älä epäröi olla yhteydessä yritysmyyntiimme

Näytetään: 318
60 / 318

Elämyksellisten liikelahjojen valikoimasta löydät asiakkaille ja yhteistyökumppaneille sopivia palkintoja ja tunnustuksia. Meidän mielestämme elämys on täydellinen liikelahja, kun haluat varmistaa, että asiakkaat ja yhteistyökumppanit tuntevat itsensä aidosti arvostetuiksi. Unohtumattomat elämykset ovat ainutlaatuisia ja lyömättömiä liikelahjaideoita. Toivottavasti tiedät jo, mikä elämyslahja on, mutta jos et, me kerromme sinulle. Elämyslahjat ovat kokemuksia ja tekemistä, kuten esimerkiksi superautolla ajo, ravintolaillallinen, kuumakivihieronta, rallikyyditys, yöpyminen iglussa tai laskuvarjohyppy. Valikoimastamme löytyy yhteensä yli 1300 erilaista elämysvaihtoehtoa. Elämys on helppo antaa lahjaksi lahjakortin muodossa ja käyttää helposti liikelahjan saajalle sopivana ajankohtana.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.