Lomalle lompsis!

Loma edessä ja tekemistä vailla, tai etsinnässä uusi romanttinen kohde? Valittavana on mökkivuokrausta, kylpylälomaa tai vaikka igluyöpymistä.

Kun on aika lomailla, nämä palveluntarjoajat tarjoavat elämyksellisiä majoitusvaihtoehtoja laidasta laitaan. Nämä elämykset tarjoavat rentoutusta arjen keskelle ja sopivat niin pariskunnille kuin ystävillekin!

 

Selaa kategorioita
Näytetään: 75
Elämyksiä nähty 60 / 75
Kirkkaansininen taivas, kevyt kesätuuli ja paahtava aurinko, näistä on kesä tehty! Ja tietysti lomamatkoista ja hauskoista elämyksistä. Tästä kategoriasta löydät lomaelämyksiä Suomessa ja Virossa. Miksi lähteä kaukomaille, kun voi lomailla lähellä? Lähilomaelämys voi olla esimerkiksi perinteinen mökkiloma, ylellinen kylpyläloma tai kiireetön kaupunkiloma. Miltä kuulostaisi yöpyminen romanttisella M/S Fredrikalla Porvoossa tai japanilainen yöpyminen Ranualla?

Tänä kesänä lähimatkailu on erityisessä roolissa ja mikä olisikaan parempi ajankohta matkailla kuin lämmin kesä. Lähiloma on vastuullisuuden kannalta parempi vaihtoehto kuin kaukomatka ja samalla tuet kotimaista yrittäjyyttä. Kotimaassa ja lähialueilla matkaillessa säästyy myös usein aikaa ja vaivaa, lähilomalle on mahdollisuus lähteä arkenakin. Kotimaan majoitusvaihtoehtojen kahtena kruununjalokivenä voidaan pitää kylpylälomaa Hotel & Spa Resort Järvisydämessä ja yöpymistä lasi-iglussa Lapissa. Nämä molemmat elämykset soveltuvat loistavasti yllätykseksi omalle rakkaalle tai esimerkiksi häälahjaksi.

Elämyslahjojen koko tiimi toivottaa lämmintä ja aurinkoista matkailukesää 2020!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.