Otsikko

Miksi Elämyslahjat?

Kuusi syytä hankkia lahjaksi elämys


1. 3 VUODEN VOIMASSAOLO

3 vuoden voimassaoloaika vain meiltä - ja täysin ilmaseksi! Takaamme alkuperäisen elämyksen ensimmäiset 12 kuukautta lahjakortin ostosta, jonka jälkeen lahjakortti muuttuu avoimeksi arvolahjakortiksi. Lahjan saajalla on siis 3 vuotta aikaa käyttää lahjakortti ja kokea unohtumattomia hetkiä. Lahjan saajan tulee vain varata elämys - unelmien täyttäminen on todellakin näin helppoa!

2. HINTATAKUU

Takaamme, että tarjoamamme hinnat ovat samat* tai jopa edullisemmat kuin suoraan palveluntarjoajalta!
Jos ostat Hintatakuulla merkityn lahjan ja huomaat sen olevan halvempi palveluntarjoajalla**, ja ilmoitat siitä meille 14 päivän kuluessa lahjan ostopäivästä, lupaamme palauttaa hintaerotuksen varmistettuamme palveluntarjoajan hinnan..

3. PALAUTUS- JA VAIHTOTAKUU

Verkkosivustoltamme ostettu, käyttämätön lahjakortti voidaan palauttaa 14 päivän sisällä ostopäivästä.***
Jokaisen lahjakortin voi myös sen voimassaoloaikana vaihtaa toiseen samanarvoiseen tai kalliimpaan elämykseen (mahdollinen hintaero on maksettava vaihdon yhteydessä). Uudessa lahjakortissa on sama voimassaolopäivä kuin alkuperäisessä.

4. MINUUTIN TOIMITUSTAKUU

Nopea toimitus - 1 minuutissa voit ostaa ainutlaatuisen elämyksen, joka on heti valmis annettavaksi! Kun teet ostoksia verkossa, valitse toimitustavaksi ympäristöystävällinen eLahja ja lahja toimitetaan muutamassa hetkessä tilaukseen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen!****

5. TAKAAMME UNELMIESI TOTEUTUKSEN

Yli 12 vuoden aikana Elämyslahjat on toteuttanut yli 200 000 unelmaa Suomessa ja yli 2 miljoonaa ympäri maailman! Tämä on paras käyntikorttimme ja osoitus asiakkaidemme luottamuksesta meihin. Meidän kanssamme unelmien toteuttaminen on helppoa!

6. LAATUTAKUU - YLI 12 VUODEN KOKEMUS

Olemme yksi ensimmäisistä elämysten lahjakaupoista Suomessa. Joka päivä tiimimme tekee töitä sen eteen, että tarjontamme on houkutteleva, asiakkalle läpinäkyvä ja mahdollisimman monipuolinen. Toimimme viidessä eri maassa, joten olemme tietoisia kansainvälisistä trendeistä, vaihdamme tietoja ja oivalluksia kollegoidemme kanssa, sekä esittelemme uusimpia kaupallisia ratkaisuja toisillemme!
Unelmien toteuttaminen kanssamme on yksinkertaista ja helppoa!

Autamme sinua valitsemaan lahjan, joka sopii läheisesi makuun. Valikoimastamme löydät arvolahjakortteja, elämyksiä, sekä monipuolisia elämyspaketteja.

Luomme omia, ainutlaatuisia konseptielämyksiä, jotka vastaavat asiakkaidemme odotuksia. Tutustu:
https://www.dineinthedark.fi
https://www.shittydinner.fi
https://www.superdrive.fi
https://www.elamyslahjat.fi/lahjat/magic-dinner-yhdelle/

** Saman palveluntarjoajan tarjoama palvelu, joka on identtinen myymälässämme tai verkkokaupassamme myydyn palvelun kanssa. Hintatakuun piiriin eivät kuulu palvelut, joiden hinta on alennuksen, kampanjan, ryhmäalennuksen tms. vuoksi alhaisempi.
Oletko löytänyt halvemman hinnan elämykselle palveluntarjoajalta? Kerro meille asiasta info@elamyslahjat.fi 14 päivän sisällä ostosta - palautamme hintaeron varmistettuamme palveluntarjoajan hinnan.
Lahjan summa palautetaan ostajan tilille. Palauttaaksesi lahjan, lähetä pyyntö sähköpostitse info@elamyslahjat.fi: viestissä tulee olla tilausnumero / palautettavan lahjakortin koodi, ostajan koko nimi sekä ostajan tilinumero.

****Elämyslahjoista riippumattomista syistä eLahjan toimitusaika voi olla ilmoitettua pidempi.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.