Otsikko

Miksi Elämyslahjat?

Viisi syytä hankkia lahjaksi elämys

1. Jokaiselle löytyy elämys

Meillä on Suomen suurin valikoima elämyksiä, yli 1400 elämystä. Valikoimastamme löytyy sopiva lahja kaikille ikään, sukupuoleen tai asuinpaikkaan katsomatta. Meiltä löydät lahjan esimerkiksi äidille, isälle, vaimolle, miehelle, tyttöystävälle, poikaystävälle, kavereille, pomolle, ja hääparille. Olemme jaotelleet lahjat jokaiseen tilaisuuteen sopiviksi, kuten syntymäpäiväksi, ystävänpäiväksi, äitienpäiväksi, isänpäiväksi, jouluksi, valmistujaisiin ja niin edelleen.

2. Lahja joustaa saajan mukaan

Lahjakorttimme ovat voimassa 3 vuotta, joten saajalla on runsaasti aikaa lunastaa elämyksensä. Euromääräinen lahjakortti on hyvä valinta erityisesti silloin, kun et ole varma mitä lahjan saaja haluaisi.

3. Edullinen toimitus

Toimitus on maksuton, kun valitset toimitustavaksi eLahjan. Voit tulostaa e-lahjakortin heti oston jälkeen. Toimitamme lahjakortit joko lahjan ostajan osoitteeseen tai suoraan lahjan saajalle. Postitoimitus on edullinen vaihtoehto: 3,50 €. Lue lisää toimitustavoista.

4. Turvallinen ja luotettava verkkokauppa

Meiltä ostaminen on turvallista. Suomessa aloitimme vuonna 2010, ja nykyisin toimimme viidessä eri maassa. Olemme toimittaneet miljoonia lahjoja tyytyväisille asiakkaille. Maksuliikenteemme kulkee turvallisesti Paytrailin kautta.

5. Hintatakuu

Hinnat vastaavat palveluntarjoajan hintoja. Jos löydät saman elämyksen edullisemmin, korvaamme erotuksen. Lue lisää hintatakuusta.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.