Moonan kanssa

Moonan Kanssa on läheisyydenkaipuuta ja ihmisten kanssa yhdessä järjestettäviä treffielämyksiä Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Moona on 36-vuotias, vaalea ja hoikka, nuorekas ja kaunis sekä empaattinen ja valoisa ihminen. Luovana ja avoimena ihmisenä hän on tutustunut monenlaisiin kehon ja mielen hyvinvointiin tähtääviin menetelmiin. Moona on myös huomannut, että rakastava läsnäolo on kaiken perusta. Treffityö on Moonalle ainutlaatuinen tilaisuus toteuttaa tätä läsnäoloa sekä avartaa maailmaa uusia ihmisiä kohtaamalla. Myös ilo ja keveys ovat Moonalle tärkeitä asioita. Moona haluaakin että kaikilla treffeillä on merkityksellistä, mukavaa ja hauskaa.
Selaa kategorioita
Näytetään:
Treffit Moonan kanssa elämys tarjoaa läheisyyttä ja läsnäoloa. Treffipaikka voidaan järjestää Helsingissä, Tampereella tai Jyväskylässä. Lahjan saaja pääsee treffeille täynnä keveyttä, läheisyyttä ja lämpöä. Treffit suunnitellaan lahjan saajan kanssa hänen toiveidensa mukaan: kaipaako hän mukavaa ja mutkatonta seuraa, läheisyyttä ja hellyyttä tai tunnetaitojen lempeää treeniä – vai kenties kaikkea tätä? Moonan kanssa voidaan esimerkiksi käydä keilaamassa ja illallisella, leffassa ja kahvilla tai viettää rauhallisen piknikpäivän sylikkäin makoillen ja toistemme seurasta nauttien. Elämys sisältää neljä tuntia läsnäolevaa seuraa ja mukavaa yhdessäoloa lahjan saajan toiveiden mukaisesti. Treffit eivät sisällä seksipalveluja tai alastomuutta. Ennen treffejä pidetään Zoom-tapaaminen, jossa tutustutaan alustavasti ja sovitaan treffien sisällöstä. Treffit pidetään julkisella paikalla ja niiden ohjelma (esim. illallinen) tulee asiakkaan kustannettavaksi. Treffien ajankohdasta sopiminen on ostopäätös. Treffit soveltuvat kaikille yli 20-vuotiaille, jotka kaipaavat aitoa yhteyttä ja naisellista seuraa, sukupuoleen katsomatta.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.