NATURESTED / KAISA KOSKINEN TMI

Naturested Kaisa Koskinen tmi tarjoaa luontolähtöisiä hyvinvointipalveluita kaikenikäisille. Erikoisuutena ovat meditatiiviset metsäkylpy-elämykset sekä moniaistilliset hyvinvointiluennot pääkaupunkiseudulla. Metsäkylpyjä järjestetään Helsingin Uutelassa.

Paremman hyvinvoinnin tarkoituksena on auttaa ihmisiä löytämään tasapaino itsensä ja luonnon kanssa. Naturested Kaisa Koskinen tmi vie sinut, ystäväsi, perheesi, tuttavasi tai vaikkapa koko työyhteisösi kohti tasapainoisempaa elämää ja parempaa hyvinvointia. Naturested Kaisa Koskinen tmi:n mukaan luonto vaikuttaa tutkitusti myönteisesti meidän kaikkien kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Naturested Kaisa Koskinen tmi:n metsäkylpyyn sisältyy yksinkertaisia ja helppoja rentoutusharjoituksia ja meditaatioita sekä terveellinen välipala. Metsäkylpy on tehokas palautumisen keino. Luonnonläheinen elämys, joka antaa virtaa ja energiaa arkeen.

Naturested Kaisa Koskinen tmi:n elämyksessä opitaan käytännön harjoitusten avulla tietoisesta läsnäolosta ja rentoudut ohjattujen meditaatioiden avulla. Ohjauksessa käytetään japanilaista Shinrin-yoku tekniikkaa. Pääset kokeilemaan erilaisia meditaatioita ja rentoutusharjoituksia, joita voit myöhemmin hyödyntää omassa arjessa palautumiseen. Naturested Kaisa Koskinen tmi:n elämykseen sisältyy terveellinen välipala suomalaisilta pientuottajilta sekä kuusenkerkkätee. Voit varata elämyksen itsellesi tai tulla yhdessä ystävän kanssa.

Metsäkylpy sopii myös hyvin työyhteisöille virkistyspäiviin, tyhypäiviin ja tykypäiviin aktiviteetiksi. Naturested Kaisa Koskinen tmi:n metsäkylpy käy hyvin myös osana polttareita tai vaikkapa synttäreitä.

Naturested Kaisa Koskinen tmi:n metsäkylpyyn ostallistuvat voivat oppia läsnäolotaitoja arjen palautumisen ja työssäjaksamisen tueksi. Metsäkylpy tarjoaa kuormituksesta palautumista ja lisää keskittymiskykyä sekä luovuutta. Metsäkylpy vaikuttaa tutkitusti myönteisesti fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Naturested Kaisa Koskinen tmi:n metsäkylpy on keino olla aidosti läsnä hetkessä ja lisätä ryhmän keskinäistä dynamiikkaa. Yhdessä koettu metsäkylpy-elämys rentouttaa ja lisää hyvää oloa.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1