Lahti nähtävyydet

Tervetuloa Lahden nähtävyyksien maailmaan! Valitse lahjaksi ikimuistoinen seikkailu Päijät-Hämeen helmessä. Lahden nähtävyydet tarjoavat monipuolisia elämyksiä niin kulttuurista kiinnostuneille kuin luonnosta nauttijoille. Tutustu taiteeseen Lahden museoissa, nauti musiikista Sibeliustalossa tai rentoudu Vesijärven aalloilla. Luonnonkauneutta löytyy monista puistoista ja järvimaisemista, ja aktiivisille on tarjolla hiihtoa ja ulkoilua Salpausselällä. Perheille on omat hauskanpitokohteensa kuten Launeen perhepuisto. Lahden nähtävyydet -kategoria antaa mahdollisuuden luoda unohtumattomia muistoja Lahden monipuolisten elämysten parissa.

Selaa kategorioita
Näytetään: 38

Lahti nähtävyydet – unohtumattomia elämyksiä Päijät-Hämeen helmessä

Tervetuloa tutustumaan Lahden monipuoliseen nähtävyysmaailmaan! Tämä elämyslahjakategoria tarjoaa tilaisuuden antaa lahjaksi unohtumattomia hetkiä ja inspiroivia kokemuksia Lahden kaupungin upeiden nähtävyyksien parissa. Olipa lahjan saaja paikallinen asukas tai vierailija, nämä elämykset johdattavat heidät Lahden rikkaaseen kulttuuriin, luontoon ja urbaaniin elämään.

Lahti tarjoaa jokaiselle jotakin

Lahti nähtävyydet -kategoriassa esitellään laaja valikoima lahjaideoita eri mieltymyksiin. Voit antaa taiteesta kiinnostuneelle ystävälle pääsyliput Lahden museoihin tai kutsua heidät nauttimaan musiikista ja esityksistä Sibeliustaloon. Hiihtäjille tarjolla on elämyksellisiä päiviä Salpausselän mahtavissa maisemissa.

Luonnonystävät ja ulkoilun harrastajat arvostavat vierailua Lahden monissa upeissa puistoissa ja järvimaisemissa. Vesijärvi ja Vääksyn kanava tarjoavat rauhaa ja kauneutta kaikenikäisille. Vesillä liikkuvat voivat nauttia vesijetti- tai veneretkistä myös Päijänteen aalloille.

Perheille suunnatut lahjaideat sisältävät vierailun esimerkiksi Launeen perhepuistoon, missä leikkiminen ja hauskanpito ovat päivän teema. 

Monipuolisten mahdollisuuksien Lahti

Lahden lukuisat nähtävyydet kutsuu tutustumaan Päijät-Hämeen helmen monipuolisiin mahdollisuuksiin. Näiden elämysten avulla lahjan saaja pääsee kokemaan Lahden monia puolia, oli sitten kyseessä kulttuuri, luonto tai liikunta. Valitsemalla elämyslahjan, tarjoat lahjaksi tilaisuuden luoda ikimuistoisia muistoja ja kokea uutta yhdessä Lahden kauniiden maisemien ja mielenkiintoisten kohteiden äärellä.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.