Funpark

Pohjois-Euroopan suurin sisähuvipuisto

Lempäälän Ideaparkissa sijaitseva Funpark on nostanut suosiotaan elämyspäivien järjestäjänä Suomessa. Funparkissa riittää vipinää ja vilskettä koko perheelle. Tekeminen ei Funparkissa lopu kesken, ja vierailulle kannattaakin varata koko päivä.

Sisähuvipuistojen suosio kasvussa

Yhä useammat perheet vierailevat sisähuvipuistoissa. Syy siihen on selvä - sisätiloissa epävarmat sääolosuhteet eivät pääsee pilaamaan perheen yhteistä hauskanpitoa.

Monipuolisia aktiviteetteja koko perheelle

Funparkissa on erittäin monipuolinen tarjonta, josta sekä lapset että aikuiset löytävät sopivia aktiviteetteja. Valikoimaan sisältyy mm. liikuntaseikkailumaailma, huvipuistolaitteita, pomppulinna (ulkotiloissa), golf-simulaattori sekä peli- ja lasermaailma.

Lahjaksi jotain uutta

Paras lahja on sellainen, jonka voi jakaa muiden kanssa. Esimerkiksi isälle tai äidille Funpark-päivä on erittäin oivallinen lahja, josta koko perhe pääsee nauttimaan. Vietä sinäkin hauska päivä Funparkissa!
 

Näytetään: 0
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.