Black Friday

Pidä silmällä marraskuussa vietettävää Black Friday -alennuskampanjaa! Sen verran voimme paljastaa, että Black Friday -kampanjasta tulee huikea myös tänä vuonna. Tästä kategoriasta löytyy kaikki yli 1500 elämyslahjaa. Selaa elämyksiä jo valmiiksi ja pysy kuulolla, nähdään marraskuussa! ;) 

Selaa kategorioita
Näytetään: 1576
Elämyksiä nähty 60 / 1576

Black Friday -alennukset 2022

Lähtölaskenta vuoden 2022 Black Friday -alennuksiin on alkanut! Tämä on yksi vuoden parhaista ajankohdista ostaa joululahjat ja muiden lähestyvien juhlapäivien lahjat valmiiksi. Joka vuosi Black Friday -alennuskampanja vain paranee ja paranee, eikä tämä vuosi tee poikkeusta. Pidä silmäsi auki hämmästyttävästä verkkomyynnistä ja säästä lahjahankinnoissa. Löydät valikoimastamme elämyksiä aina lentämisestä ja autoilusta huonepakopeleihin ja ulkona syömiseen.

Milloin on Black Friday?

Vuoden vilkkainta ostospäivää, Black Fridayta vietetään yleensä marraskuun neljäntenä perjantaina joka vuosi. Vuonna 2022 Black Friday osuu perjantaille 25.11. Julkaisemme alennukset viimeistään Black Fridayna. Jos haluat kuulla Elämyslahjojen alennuskampanjasta ensimmäisten joukossa, tilaa uutiskirjeemme (rullaa vähän alaspäin, niin pääset tilaamaan uutiskirjeen). Muista myös Black Fridayn jälkeinen Cyber Monday.

Kannattaako odottaa Black Fridayta?

Jos mietit, pitäisikö sinun odottaa Black Fridayn alennusmyyntiä, vastaus on kyllä ehdottomasti! On paras aika vuodesta nauttia massiivisista säästöistä kaikissa suosikkikaupoissasi, mukaan lukien Elämyslahjat. Jos kaipaat itse hemmottelua tai haluat tehdä joululahjahankinnat ajoissa, niin nyt on se hetki. Lahjaostosten tekeminen itselle tai läheisille Black Fridayna on täydellinen ajankohta. Löydät alennuksia, joita et voi vastustaa!

Hyödynnä Black Friday -alennukset verkossa – ilman ruuhkia

Parasta verkko-ostamisessa on se, että sinun ei tarvitse jonottaa kaupan kassalla tai huolehtia postin mustan perjantain tai joulun aiheuttamista ruuhkista. Voit klikata ostokset helposti ostoskoriin ja suorittaa maksun (älä unohda Black Friday -alennuskoodia), niin lahjat saapuvat sähköpostiisi muutamassa minuutissa!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.