Cyber Monday

Pidä silmällä marraskuussa vietettävää Cyber Monday -alennuskampanjaa! Sen verran voimme paljastaa, että Elämyslahjat tarjoaa Cyber Monday -alennuksia myös tänä vuonna. Tästä kategoriasta löydät kaikki yli 1500 elämyslahjaa. Tutustu elämyksiin jo valmiiksi ja pysy kuulolla, näemme viimeistään marraskuussa! ;)

Selaa kategorioita
Näytetään: 1520
Elämyksiä nähty 60 / 1520

Cyber Monday -alennukset 2022

Lähtölaskenta vuoden 2022 Cyber Monday -alennuksiin on alkanut! Nyt viimeistään kannattaa ostaa joululahjat ja muiden lähestyvien merkkipäivien lahjat valmiiksi. Cyber Monday on melkein yhtä suosittu ostosjuhla kuin Black Friday. Pidä silmät auki kybermaanantaina ja tee säästöjä lahjaostoksissa. Löydät valikoimastamme elämyksiä aina lentoelämyksistä ja ajoelämyksistä huonepakopeleihin ja kulinaristisiin nautintoihin.

Milloin on Cyber Monday?

Mustan perjantain jälkeisenä maanantaina vietettävä Cyber Mondayna verkkokaupat täyttyvät alennuksista. Vuonna 2022 Cyber Monday osuu maanantaille 28.11. Jos haluat kuulla Elämyslahjojen alennuksista ensimmäisenä, liity uutiskirjeen tilaajaksi (rullaa vähän alaspäin, niin voit tilata uutiskirjeemme).

Kannattaako odottaa Cyber Mondayta?

Jos pohdit, pitäisikö sinun odottaa Cyber Mondayn alennusmyyntiä, vastaus on kyllä! On paras aika vuodesta nauttia massiivisista säästöistä kaikissa verkkokaupoissa, mukaan lukien Elämyslahjat. Jos kaipaat itse esimerkiksi hierontaa tai haluat tehdä joululahjaostokset ajoissa ja edulliseen hintaan, niin nyt viimeistään on sen aika. Lahjojen ostaminen itselle tai läheisille Cyber Mondayna on paras ajankohta. Löydät tarjouksia, joita et voi vastustaa!

Hyödynnä Cyber Monday -tarjoukset verkossa – ilman ruuhkia

Parasta nettishoppailussa on se, että sinun ei tarvitse seisoa jonoissa kaupan kassalla tai huolehtia mustan perjantain, kybermaanantain tai joulun aiheuttamista postiruuhkista. Voit klikata elämykset helposti ostoskoriin ja suorittaa maksun (älä unohda Cyber Monday-alennuskoodia), niin lahjakortit saapuvat sähköpostiisi parissa minuutissa!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.