Oulu nähtävyydet

Tutustu Oulun nähtävyyksiin! Tarjoamme unohtumattomia elämyksiä kaupungin rikkaaseen historiaan, kulttuuriin ja luontoon. Valitse lahjaksi ainutlaatuinen kokemus pohjoisen sydämestä. Olipa lahjan saaja sitten paikallinen asukas tai vierailija, nämä elämykset johdattavat heidät Oulun parhaimpiin nähtävyyksiin ja kokemuksiin. 

Selaa kategorioita
Näytetään: 80
Elämyksiä nähty 60 / 80

Tervetuloa Oulun nähtävyyksien maailmaan

Oulun monipuoliset nähtävyydet tarjoavat unohtumattomia elämyksiä niin paikallisille asukkaille kuin vierailijoillekin. Anna lahjaksi mahdollisuus tutustua kaupungin kiehtovaan historiaan, rikkaaseen kulttuuriin ja upeaan luontoon.

Koe Oulu – aina kulttuurin helmistä historiallisiin aarteisiin

Oulu tarjoaa nähtävää ja koettavaa kulttuurista nauttivalle. Kutsu lahjan saaja tutustumaan Oulun taidemuseon taiteen lumoihin tai viemään heidät aikamatkalle merenkulkuperinteen maailmaan Oulun merimuseoon.

Luonnon rauhaa ja kauneutta Oulussa

Luonnonystävät rakastavat Oulua. Tehkää retki Nallikarin upealle hiekkarannalle tai kutsu lahjan saaja kävelylle vehreisiin Hupisaarten puistoihin. Oulun saaristo tarjoaa myös ainutlaatuista luonnonkauneutta ja rauhaa.

Tutki ja ihmettele maailmaa Tiedekeskuksessa

Myös perheet löytävät unohtumattomia elämyksiä Oulusta. Miten olisi vierailu Tiedekeskus Tietomaahan, missä oppiminen on hauskaa ja seikkailu odottaa joka nurkan takana?

Oulu tarjoaa nähtävää ja koettavaa jokaiselle

Valitse Oulu nähtävyydet -kategoriasta ainutlaatuinen elämyslahja, joka johdattaa lahjan saajan Pohjois-Suomen sydämeen. Näiden elämysten avulla lahjan saaja pääsee tutustumaan Oulun moninaisiin puoliin, oli sitten kyseessä historia, kulttuuri, luonto tai viihde. Luo ikimuistoisia hetkiä ja anna lahjaksi elämyksiä, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen!

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.