RIINA LAINE TMI

Kansainvälisesti menestynein taiteilija Riina Laine tarjoaa body painting eli vartalomaalaus palveluita yksityisille henkilöille ja yrityksille. Vuoden 2014 body painting maailmanmestari Riina Laine yhdistää ihmisvartalon ja kuvataiteen kiehtovaksi taidemuodoksi. Riinan pitkä kokemus meikkaaja-maskeeraajana yhdistyy vartalomaalaukseen ja mahdollistaa mitä erilaisempien maalauksien toteutuksen.

Riina Laineen vartalomaalaukset yksityisille henkilöille tai useammalle on aina huikea ja ikimuistoinen kokemus. Vartalomaalaus on voimauttava, rauhoittava ja rentouttava hetki olla osana tyylikästä taideteosta. Kaikki vartalomaalaukset ovat uniikkeja ja ne suunnitellaan aina toveiden mukaan. Mitä tahansa voidaan tehdä - vain taivas on rajana!

Riina Laineen tuottama palvelu “Fine art body painting” on nykytaiteen muoto, jossa vartalomaalaus ikuistetaan valokuvan avulla kestäväksi taiteeksi. Kaikki teokset vangitsevat katseen ja ne luovat kiehtovia mielikuvia. Teokset tarjoavat inspiroivaa taidetta niin kotiin kuin julkisiin tiloihin.

Taiteilija Riina Laineen vartalomaalaus sopii myös mainostoimistoille, jotka haluavat luoda tehokkaita ja erottuvia kampanjoita asiakkailleen. Vartalomaalauksella voidaan hyödyntää visuaalista tarinankerrontaa ja sitä kautta tehdä mieleenpainuvaa viestintää osaksi markkinointia. Lisäksi vartalomaalaus sopii artisteille, esiintyjille ja vaikkapa muotisuunnittelijoille.

Vartalomaalaukset sopii kenelle tahansa, joka haluaa kokea ainutkertaisen elämyksen, tuntea olonsa upeaksi omassa kehossaan ja olla osana uniikkia taideteosta. Riina Laineen vartalomaalaus on loistava lahjaidea esim. tuoreelle avioparille, syntymäpäiväsankarille, odottavalle äidille tai vaikkapa hyvälle ystävälle.
Näytetään: 1
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.