Gourmet

Gourmet-elämykset ovat suosittuja elämyslahjoja - eikä ihme, sillä ruoka on aina lähellä sydäntä! Gourmet-elämykset sopivat lahjaksi ruokanautintoja arvostavalle rakkalle, ystävälle tai läheiselle. Viehkeän gourmet-elämyksen voi olla paljon muutakin kuin perinteinen ravintolaillallinen.

Oletko jo kokeillut erilaisia illallisia kuten illallinen pimeässä, Shitty Dinner sekä Haunted Dinner. Myös erilaiset tasting-tilaisuudet, kuten vaikka olut-maistelu, ja erilaiset ruokakurssit ovat suosittuja gourmetelämyksiä. Persoonallinen gourmet-lahja saa hymyn kasvoille. Yllätä ystäväsi yhteisellä ajalla gourmet-elämyksien parissa! Tutustu myös meidän kaikkiin ruokaelämyksiin.

Selaa kategorioita
Näytetään: 128
Elämyksiä nähty 60 / 128
Etsitkö täydellistä lahjaa? Miksi et hemmottelisi lahjan saajaa herkullisella gourmet-elämyksellä? Gourmet-elämys ei unohdu koskaan! Anna lahjan saajan nauttia Elämyslahjojen monipuolisista ruoka- ja juomaelämyksistä. Tai hemmottele omia makuhermojasi valikoimastamme löytyvillä gourmet-nautinnoilla. Ruokaan ja viiniin liittyvät lahjat ovat aina varmoja valintoja. Me kaikki nautimme hyvästä ruoasta, viinistä ja tunnelmasta. Täydellinen lahja kulinaristille on gourmet-elämys, joka kutkuttaa makuhermoja ja täyttää vatsan. Yllätä ruoan tai viinin harrastaja ja anna hänelle gourmet-elämys lahjaksi. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia ravintolaillallisia, viininmaisteluita, ruuanlaittokursseja ja teemaillallisia.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.