Maistiaiset / Tasting

Erilaiset tasting-tilaisuudet ovat arvostettuja elämyslahjoja. Uudet kulinaristiset elämykset ja nautinnot avartavat makujen maailmaa. Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia tastingeja ja koulutuksia. 

Juoma-tasting tilaisuuksissa pääsee maistelemaan oluita, viinejä ja drinkkejä, sekä oppimaan samalla niiden valmistuksesta. Elämyksistä löytyy myös raakasuklaa ja raakakakku työpajoja, joissa oppii maistelun ohessa tekemään itse. Maistiaistilaisuudet sopivat yksin koettavaksi ja erityisesti myös ryhmien ajanvietoksi. 

Selaa kategorioita
Näytetään: 29
Maisteluelämykset herättelevät makuhermojasi toden teolla! Nauti huippulaadukkaista ravintoloista tai ota osaa erilaisiin tasting-tilaisuuksiin. Erilaiset kurssit ja tastingit antavat sinulle mahdollisuuden päästä kokemaan uusia makuelämyksiä hyvän ruuan ja juoman parissa. Joten miksi et avartaisi makumaailmaasi Elämyslahjojen herkullisilla maisteluelämyksillä? Tutustu erilaisten makujen maailmaan Elämyslahjojen ruoka- ja juomatastingeissa tai hemmottele ystävääsi tai rakastasi lahjakortilla maisteluelämykseen. Maisteluelämyksemme ilahduttavat makuhermojasi ja esittelevät sinulle erilaisia gourmet-herkkuja, ja mikä parasta, voit jakaa ne yhdessä rakkaimpiesi kanssa. Tasting-elämykset ovat myös erinomaisia lahjoja. Valitse viinikurssi tai panimovierailu jos juomat ovat enemmän sinun tai läheisesi mieleen. Herkullisen ruuan ystäville sopii kokkikurssi ja terveellisten herkkujen ystävälle raakasuklaatyöpaja tai vegaaninen leivontakurssi.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.