Ravintolalahjakortit Helsinki

Ravintolalahjakortti on perinteinen ja suosittu lahja. Valikoimastamme löytyy laaja kirjo ravintoloita Helsingissä. Minkälaisesta tunnelmasta ja ruoasta lahjan saaja nauttii? Etsi sopivin ravintola ja yllätä läheinen illallisella, jossa hänen ei tarvitse muuta kuin rentoutua ja nauttia olostaan.

Jos haluat rauhallisen kynttiläillallisen lisäksi tarjota lahjan saajalle jännittävän elämyksen, valitse esimerkiksi Illallinen pimeässä tai Wine in the Dark. Toiminnallisempaa illallista etsiessä kannattaa tutustua myös ruokakursseihin, joilla pääsee itse tekemään ja oppimaan. 

Selaa kategorioita
Näytetään: 35
Etsitkö erityistä ruokailukokemusta Helsingistä? Meidän valikoima löydät romanttisia ravintoloita, jotka tarjoavat kahdelle täydellisiä ruokailukokemuksia. Ravintolahjakortilla voit nauttia yhteisestä ajasta ja viettää hyvin ansaittua laatuaikaa vain kahdelle - ja vieläpä erinomaisen ruoan kera. Jos haluat ainutlaatuisen gourmet-kokemuksen, jonka voit jakaa läheisesi kanssa, tule tekemään löytöjä elämyslahjojen valikoimaan. Olipa sitten syntymäpäivä, vuosipäivä tai mikä tahansa erityinen tilaisuus, ei ole parempaa tapaa viettää se kuin järjestää romanttinen ruokailukokemus. Romanttisten ravintolat tarjoavat sinulle täydellisen kokemuksen kohdella jotakuta erityistä hänen ansaitsemallaan tavalla.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.