Saroki

Saroki tekee tekee ompelukaavoja ja niiden sarjontaa sekä tuottaa käsityökursseja Vantaalla. Saroki on pieni vantaalainen käsityöyritys, joka valmistaa ompelukaavoja yrityksille ja kuluttajille. Osa kaavoista tehdään yhteistyönä kuluttajien kanssa. Toivekaavoja voi ehdottaa ja niitä tehdään säännöllisesti. Saroki järjestää myös käsityöaiheisia kursseja. Kurssien aiheina on mm. ompelu, nahkatyöt, hattujen valmistus, paljasjalkakenkien valmistus, tuotteen valmistus kierrätetystä materiaalista ym. Kursseja voi myös tilata. Ne voidaan räätälöidä tilaajan toiveiden mukaiseksi. Saroki tekee myös käsitöitä tilauksesta sekä pientuotteita myyntiin.
Selaa kategorioita

Sarokin toiminnasta ja kursseista vastaava Tia oli jo lapsena innokas ompelija Mummin ja äidin opastamana Tia pääsi tutustumaan ompeluun jo ennen kouluikää. Tia muistaakin tehneensä tokaluokkalaisena koko suvulle pehmoleluja joululahjaksi. Itsetehtyjä lahjoja he ovatkin saaneet jo vuosikymmeniä. Ompelu on kuulunut elämään kiinteästi aina. Kuluneiden vuosien aikana Tiasta onkin tullut jo aika hyvä ratkoja. Peruskoulun jälkeen suunta olikin siis selkeä ja Artesaani -ompelijan opinnot luonteva valinta. Vuonna 2018 kuopuksen lähtiessä maailmalle Tia aloitti pohtimaan omaa uraa. Tämän mietinnän seurauksena Tia täydensi osaamistaan ensin Modistin tutkinnolla ja sen jälkeen vielä jalkineidenvalmistajan tutkinnolla. Koulutuksen aikana Tia pääsi myös tutustumaan digikaavoitukseen. Se sai innostuksen ilon kuplimaan ja niin syntyi ajatus Sarokista.

Saroki järjestää erilaisia elämyksiä ja niistä suosituin nahantyöstön pikakurssit. Nahkakurssilla tutustutaan erilaisiin nahantyöstö tapoihin. Kurssitiloissa on käytössä monipuoliset nahantyöstö mahdollisuudet. Meillä pääsee käyttämään nahan leikkaamiseen tarkoitettua meistiä, nahanohennuskonetta sekä teollisuusompelukoneita. Tässä elämyksessä saa mokata, siksi teemme kaikkia tuotteita heti alusta pitäen kaksi kappaletta. Kurssi järjestetään tilavassa omakotitalossa Vantaan Rekolassa. Kurssipaikalla asuu myös kissoja. Kurssi pitää sisällään yhden nahkatuotteen valmistuksen, jossa työ valitaan oman mieltymyksen mukaan. Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat oppia jotain uutta ja joilla ei ole aiempaa kokemusta nahkatöistä. Kurssitila sijaitsee toisessa kerroksessa, jonne ei ole hissiä. Kurssia voidaan järjestää myös suuremmalle ryhmälle (max 6 hlö), jolloin jokaiselle osallistujalle on oltava lahjakortit. Elämys ei ole yksityinen, vaan kurssilla saattaa olla muitakin ihmisiä.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.