SATURAKKAUS OY

Saturakkaus tuottaa palveluita, joiden tavoitteena on parisuhteen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Palveluiden tarkoituksena on tähdätä siihen että ihminen nukahtaa helposti, kiitollisena ja raukeana merkityksellisen päivän jälkeen oman rakkaansa vierestä. Herää aamulla elinvoimaisena ja inspiroituneena uudesta päivästä ja rakastaa kumppaniaan entistä paremmin.

Saturakkaus järjestää erilaisia kursseja ja valmennuksia osaksi parempaa parisuhdetta. Valmennuksien tavoitteena voivat esimerkiksi olla häästressin poistaminen tai etsiä oikeita välineitä olemassa olevan parisuhteen parantamiseen tai säilyttämiseen aina yhtä upeana. Valmennus tähtää kokonaisvaltaiseen kehitykseen, tasapainoon, iloon ja nautintoon avartamalla tietoisuutta sekä parantamalla ihmisen suorituskykyä ja toimintatapoja. Saturakkaus valmennus sopii lahjaksi itselle, läheiselle tai ystävälle, joka on todella valmis panostamaan omaan rakkauselämäänsä.

Saturakkaus tarjoaa myös uudenlaisia hääpalveluita ja lahjoja rakkauden kukoistamiseksi ennen häitä ja niiden jälkeen. Suosituimpia kursseja tähän liittyen ovat esim. kuherruskuukausi -kurssi, joka sisältää mm. ihailu- ja arvostustehtäviä, hellyys- ja läheisyysharjoituksia, rakkaustanssin alkeita, kuherrusjoogaa ja rakastavan läsnäolon taitoa. Kurssi järjestetään verkkokurssina, jonka voi käydä milloin haluaa. Kuherruskuukausi pakettiin on koottu monipuolisesti erilaisia tapoja ja keinoja, joilla kumppaniin voi luoda paremmin yhteyttä läsnäolon ja rakkauden supervoimalla. Kurssin voi käydä yksin tai kumppanin kanssa.

Saturakkaus tarjoaa ammattitaitoista ja henkilökohtaista ohjausta rakkauselämän tärkeiden valintojen äärellä - asuinpaikasta riippumatta. Voit parantaa rakkauselämääsi vaikkapa omalta kotisohvalta!
Näytetään: 0
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.