Otsikko

Turku 27.6.2012

Suomen parhaan elämyksen etsintä käynnistyy 29.6.2012

ElämysLahjat.fi yhdessä LomaSuomen ja radio Voicen kanssa järjestää valtakunnallisen kesäkampanjan, jonka tavoite on tuoda esille monipuolisia kotimaisia elämyksiä. Suomen Paras Elämys -kampanjan päätteeksi selviää, mikä elämys on yleisön mielestä suosituin.

Neljän viikon ajan kaksi reipasta nuorta ajelevat ympäri Suomea ja kokeilevat 17:ää erilaista elämystä. Kokeiltaviin elämyksiin sisältyvät mm. motocross, drifting-kyyditys, nousuvarjoilu, koskiuinti ja tandemhyppy. Kampanjan etenemistä pääsee seuraamaan säännöllisesti julkaistavan video- ja tekstimateriaalin avulla kampanjan verkkosivuilla osoitteessa http://www.lomasuomi.fi/fi/Suomen-paras-elamys, jossa voi myös äänestää Suomen parasta elämystä.

ElämysLahjat.fi on elämyslahjojen myyntiin erikoistunut verkkokauppa, josta jokainen löytää erottuvan ja unohtumattoman lahjan läheisilleen. Verkkokaupan valikoimaan kuuluu tällä hetkellä yli 500 monipuolista elämyslahjaa hemmotteluhoidoista hävittäjälentokoneen lentoihin.

Lisätietoa:
Projektipäällikkö Kadri Lepiku, kadri@elamyslahjat.fi
www.elamyslahjat.fi
www.lomasuomi.fi

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.