Teeleidi Oy

Teeleidi on kotimainen perheyritys, joka tuottaa elämyksellisiä teehetkiä kaikille. Teeleidin teehuone sijaitsee Jyväskylän Älylässä, Alvar Aallon museon läheisyydessä. Teehuoneessa voi järjestää helposti ja vaivattomasti erilaiset kokoukset, tapaamiset ja muut ohjelmalliset työhyvinvointipäivät. Paikasta löytyy kolme erilaista kokoustilaa: yläkerran konttori kabinetti, tunnelmallinen tornikamari sekä vihreä sali. Kesäisin Teeleidin rustiikkiseen aittaan pääsee nauttimaan elämyksellisistä teehetkistä jopa 25 henkilön kanssa.

Teehuoneen yhteydessä toimii myös Teeleidin oma tehtaanmyymälä, josta voi ostaa mukaan laadukkaita tee tuotteita itselle tai vaikkapa ystävälle lahjaksi. Tuotteita voi ostaa myös Teeleidin omasta verkkokaupasta.

Teeleidi järjestää myös elämyksellisiä Afternoon teetarjoiluja. Tarjoiluun sisältyy kannullinen valittua teetä sekä suussa sulavia herkkuja kerrosvadilta. Herkkuihin kuuluu mm. pienet suolaiset voileivät ja piirakat, talon skonssit kermavaahdolla ja hillolla sekä makeat ja pienet leivonnaiset. Afternoon teen voi myös nauttia kuohuviinin kera! Elämyksellinen teetarjoilu sopii myös kaikenkokoisille ryhmille tai vaikkapa vain kaverin kanssa nautittavaksi.

Teeleidi järjestää myös suosittuja tee kursseja osaksi työhyvinvointipäivien ohjelmaksi. Yhdelle kurssille mahtuu samaan aikaan jopa 20 hengen ryhmä. Elämyksellisiä tee kurssien teemoja on erilaisia, joissa jokaisessa tutustutaan tarkemmin eri tee laatuihin, teen historiaan esim. japanilaisessa tai venäläisessä tee kulttuurissa. Kursseilla opitaan mm. miten teetä haudutetaan oikeaoppisesti sekä nautitaan teen ja makeiden herkkujen yhdistämistä eri kulttuureissa perinteisiä tapoja vaalien.
Selaa kategorioita
Näytetään:
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.