EERO FUKS

Eero Fuks tarjoaa yksityisiä ja luontoystävällisiä leijahiihtokursseja Hyvinkäällä. Eero Fuksin leijahiihtoa järjestetään talvikaudella.

Eero Fuksin kurssilla opitaan ammattimaisen opettajan avulla perehdytystä lajiin, varusteiden käyttöä sekä käytännön harjoittelua. Eero Fuksin kurssin jälkeen voi lajia alkaa harrastamaan tarvittaessa jo täysin itsenäisesti.

Leijahiihtoa voi harrastaa yleisesti kaikkialla Suomessa missä on riittävän suuri järvenselkä ja jossa on kantava jää. Lappi on Suomessa yksi suosituimpia paikkoja harrastaa leijahiihtoa koska sieltä löytyy suuria järviä ja soita. Leijahiihto on suosittu laji ja eri arvioiden mukaan harrastajia tulee lisää vuosittain jopa 100. Eero Fuksin kurssi antaa hyvät valmiudet harrastukseen.

Eero Fuksin leijahiihtokurssi soveltuu kaikenikäisille. Aiempaa kokemusta ei tarvita koska kurssin aikana jokainen saa tarvittavan opetuksen lajiin. Eero Fuksin kurssi soveltuu hyvin lahjaksi, osaksi polttareita tai muita juhlia.
Selaa kategorioita
Näytetään:
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.