Äitienpäivä

Äiti se maailman tärkein ihminen. Se joka antoi kaikki voimansa jotta tähän maailmaan synnyt. ÄITI kauneinta maailmassa.

Äitienpäivä lähestyy, muistelen hymyssä suin omaa lapsuuttani, ja sitä miten siskoni kanssa yllätimme äitimme. Äitimme on kunnon kahvisieppo, joten keitimme hänelle tietenkin pannullisen kahvia, keräsimme valkovuokkoja, asettelimme itse tehdyt kortit tarjottimelle kahvin ja kukkien viereen ja herätimme äitimme iloisella laululla: HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ SINULLE RAKKAIN, HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄÄ <3

Useasti äitimme heräsi ennen meidän upeaa äitienpäivä vastaanottoa, mutta tiesi mitä tulevan pitää, ja jäi sänkyyn kiltisti odottamaan, ja leikkimään nukkuvaa =)

Vuodet vierivät, mutta äitienpäivä onnittelumme pysyi, ei taida olla yhtäkään äitienpäivää ennen 18-vuotta, jolloin emme olisi toimineet niin. Ja edelleen teen kortin, edelleen soitan äidille äitienpäivänä jos hän on töissä, muutoin käymme.

Äitin lisäksi käyn aina mammalla (mummolla). Teräs mummo 94-vuotta, ja vieläkin reipas ja iloinen. Hänellä on mega äitienpäivä, sillä hänellä on 9 lasta. Käymme lasten kanssa poimimassa lähi metsästä valkovuokot, ja viemme itsetehdyt kortit, juomme kahvit ja juttelemme niitä näitä. Mamman olen luvannut viedä tänä vuonna purjehtimaan, nimittäin hän on Suomen ensimmäisiä naispurjehtijoita – hän rakasti sitä. Hän sanoi itsekkin kerran että olisi mahtavaa päästä vielä vikalle purjehdukselle.

äiti

Oma äitienpäiväni

Herään aamulla useasti, kun poikani pomppii vatsallani ja huutaa innoissaan hyvää äitienpäivää, kourassaan lahja jonka on tehnyt tarhassa, ja nykyisin koulussa. Sitten saan äitienpäivä soittoja, kukkia ja poikani pitää mielessään koko päivän äitienpäivän, joten päivän mittaan saan itsepoimittuja kukkakimppuja pojaltani. Tyttäreni on vasta 1,5- vuotta, joten hän ei niin ymmärrä.

Nyt äitinä, voin sanoa, että paras äitienpäivä lahja mitä lapseltaan voi saada on hymy tai nauru, se aito lapsen ilo joka tulee puhtaasti sydämestä <3

Äiti, se todellakin on maailman kaunein sana. Siihen sanaan mahtuu kaikki se rakkaus, ja huoli jota äiti kantaa sydämessään koko iän omasta lapsestaan.

Äitilleni olen aina halunnut antaa jotain mahtavaakin mahtavempaa, sillä minun äitini on aina ollut samanlainen seikkailija kuin minä. Uskon, että äiti rakastaa pieniä asioita joita teen ja annan, mutta jos antaisin hänelle jotain mitä hän ei ole kokenut, voisi se olla jotain, minkä hän tulee aina muistamaan. Antaisin hänelle kuun tai auringon jos voisin, mutta en voi. Jonkun huippu elämyksen tai lahjan hänelle vielä kyllä keksin!

Äitienpäivälahjoihin ideoita saakin hyvin Elämyslahjoista.

Nyt kaikki askartelemaan kortteja, ja sunnuntaina sitten yllätetään äidit iloisesti, kortein lauluin, halein ja elämyksin.

Mitä te olette ajatelleet antaa äidillenne????

Teksti: Anri
Alkuperäinen artikkeli (julkaistu kirjoittajan luvalla): http://fashionandstylebyd.blogspot.fi/2014/05/aitienpaiva.html
Valitse lahja äidille: https://www.elamyslahjat.fi/lahjat-kategorioissa/aitienpaiva-lahjat-aidille