ElämysBloggaaja: isänpäivää silmällä pitäen

moumou3_small

Muoti- ja kauneusbloggaaja Iina MouMou blogista kirjoitti isänpäivälahjaideoista. Lue hänen suosituksiaan…

Usein sitä havahtuu juhlapyhiin hieman liian myöhään. Yhtäkkiä jouluaatto onkin jo seuraavalla viikolla tai poikaystävän syntymäpäivät ylihuomenna. Niin tai isänpäivä ensi sunnuntaina! Keräsin tuttuun tapaan hieman lahjavinkkejä iseille yhteen postaukseen. Tein ehdotukseni vaan tosin aika puolueellisesti, sillä kokemusta minulla on yllättäen vain oman isäni lahjamausta. Näitä lahjoja voi muuten joko tilata verkosta kotiin tai ne voi hakea paikan päältä tai lahjakortit voi tilata netistä sähköpostiin, jos toimitusaika uhkaa olla liian pitkä.

moumou-isänpäivä

Jotkut isät ovat varsinaisia herkkupeppuja, jotka rakastavat juoma- ja ruoka-aiheisia lahjoja. Suklaisia työkaluja myytiin vielä ainakin muutama viikko sitten lähipostissani. Olen turvautunut niihin jo kerran lahjaideana, sillä viimeksi isi sai suklaisia tuliaisia ihan vaan ilman syytä. Tai no, ehkä vähän myöhästyneenä syntymäpäivälahjanakin. Hyvä lahjaidea voisi olla myös jokin elämys, jonka voisi kokea isin kanssa yhdessä. Oma isäni pitäisi esimerkiksi melontaretkestä tyttärensä kanssa, jos tyttäreen vain saisi äänenvaimentimen. Jos ei keksi valmista elämystä, voi sellaiseen ostaa kätevästi lahjakortin. Jos taas avoin lahjakortti tuntuu liian tylsältä, muita ElämysLahjojen isänpäivälahjavaihtoehtoja voi kurkistella täältä.

moumou-isänpäivä-2

Pehmeitä paketteja ja varsinkin vaatteita arvostavat isät ilahtuvat takuulla lämpimästä villapaidasta. STC DNM -merkin neuletakki suojaa syksyn viimoilta ja jos sattuu omistamaan erityisen isomahaisen isän (kuten allekirjoittanut), neuletakin napit voi jättää kokonaan auki. Isänpäivälahja, josta voisi pummilla nauttia äitikin, on tietysi pieni hemmotteluloma. Suosittelen kohteeksi lämpimästi Långvikia, jossa itse pääsin erään kampanjan ansiosta vierailemaan. Aion palata sinne vielä! Långvik tarjoaa muuten miehille suunnattuja MAN SPACE -hoitoja, joita kylpylävierailun ajalle voisi isälle varata. Vaarana vaan on, että äiti tulee hemmottelusta kateelliseksi.

Tämä isänpäivälahjavinkkipostaus oli tehty ihan muuten vaan ja huvin vuoksi, mutta meillä on portaalissa tällä hetkellä käynnissä myös isänpäivälahjakampanja. Bloggaajien lahjavinkkejä voi kurkistaa tältä sivustolta, jos niitä vielä minun listani jälkeen kaipaa tai jos sattuu makaamaan kotona flunssaiseen elämäänsä kyllästyneenä eikä keksi muutakaan tekemistä! 😀

Teksti: Iina MouMou blogista
Alkuperäinen artikkeli (julkaistu kirjoittajan luvalla)
Lahjaideoita isälle: https://www.elamyslahjat.fi/lahjat-kategorioissa/lahja-iskalle-lahjaideat-isille-isalle