ElämysBloggaajat: Mitä lahjaksi poikaystävälle?

riikka-jenna

 

Lifestyle-bloggaajat Jenna ja Riikka ovat 25-vuotiaita turkulaisia kaksosia. Heidän poikaystäviensä syntymäpäivät lähestyvät ja tässä artikkelissa he pohtivat mitä poijlle voisi antaa lahjaksi. Lue eteenpäin…

J: Olen viime viikot vaivannut päätäni hyvin ärsyttävällä kysymyksellä, olen joutunut miettimään syntymäpäivälahjaa poikakaverilleni. Yleensä tykkään ostaa lahjoja, mutta nyt pää on ollut ihan tyhjä ideoista. Olin ajatellut jotain kivaa yhteistä tekemistä, esimerkiksi minilomaa Tallinnaan tai Tukholmaan, mutta meidän yhteinen vapaa viikonloppu on seuraavaksi joskus joulukuussa, joten hylkäsin idean. Riikka paini vähän aikaa saman kysymyksen kanssa kun Jannella oli synttärit, ja lopulta vastaus meidän molempien kysymyksiin löytyi yllättävän helpolla. Päästiin taas tekemään vähän yhteistyötä Elämyslahjojen kanssa! Tällä kertaa etsittiin sivuilta miehille sopivia lahjoja. Odottakaas vaan, voi olla että kuulette vielä mitä pojat pääsevät testaamaan..

Vaihtoehtoja on vaikka miten paljon! Keräsin tähän vähän sellaisia, joista ajattelin Teemun innostuvan…

rinneautoilu
Rinneautoilu. Turussa Hirvensalossa pääsee laskettelemaan laskettelurinnettä alas vähän toisin kun yleensä, autolla. Olen jo kauan miettinyt, että voisin itsekin testata sitä! Auto tulee vähän kuin itsestään mäkeä alas, kaasua ja samalla siis polttoainetta ei tarvita. Jarrua kyllä, ainakin mun tapauksessa 😉 Tämä olisi oiva lahja, mutta mäkiautoilu on mahdollista vain kesäkaudella, joka taitaa olla jo ohi..

seikkailupuisto
Seikkailupuisto olisi toinen hyvä vaihtoehto, se taitaa olla vielä aukikin. Turun Flowpark sijaitsee siinä ihan Skanssin naapurissa. Siellä on 3-14 metriin rakennettuja ratoja, joissa on erilaisia tehtäviä, mm. liaaneja! Kuulostaa jännälle.. Pojat siis sinne siksi aikaa kun mä ja Riikka mentäisiin shoppailemaan, mun mielestä se olisi ihan loistava diili!

värikuulapeli
Uutena bongasin Elämyslahojen sivuilta Kaarinassa järjestettävän värikuulapelin. Mulla tulee värikuulasodasta aina mieleen vaan The Big Bang Theory, jossa Sheldon kumppaneineen käy pelaamassa sitä ja häviää pikkupojille! Se voisi olla yksi varteenotettava vaihtoehto, varmaan juuri sellaista ”leikkimistä”, josta jokaisen miehen sisällä elävä pikkupoika innostuisi..

karting

Yksi ihan täydellinen lahja Teemulle olisi kartingajelu. Puhuttiinkin siitä just yhtenä päivänä. Elämyslahjoilla on valikoimassa kartingajelua, mutta se on Helsingissä, täältä Turusta sitä ei löydy. Mä en ole tosin ihan perillä, että onko täällä edes kunnon rataa missään? Olen joskus aikoinaan ollut Paimiossa ajamassa ja se oli kyllä huippukivaa, vaikka olinkin huono! Nykyään olisin varmaan parempi.
hieronta miehelle

Ihan loistava (ja tarpeellinen) lahja olisi myös 45 minuutin urheiluhieronta. Urheillaan molemmat aika paljon ja melkein päivittäin ainakin toinen valittaa, että joku paikka on jumissa! Olisi luksusta päästä kerrankin oikein ammattilaisen hierottavaksi. Varmasti aukenisivat paikat vähän eri tavalla kun vaikka mun hieroessa..

Vaihtoehtoja siis löytyy! Sivuilla oli enemmänkin miehille sopivia lahjoja, mutta keräsin tähän nyt sellaisia, jotka voisivat poikia kiinnostaa. En usko, että esimerkiksi Teemu innostuisi miesten kasvohoidosta tai Karppaajan ruokakassista, vaikka joku toinen (mies) voisi olla niistä ihan innoissaan.. Jos muuten teidän poikaystävällä/veljellä/isällä tai muulla miehellä ei ole syntymäpäiviä tulossa, niin kannattaa laittaa vinkit mieleen isänpäivälahjoja tai joululahjoja varten. Lokakuun alussa saa jo miettiä joululahjoja, mä ainakin mietin 😉

Teksti: Riikka ja Jenna
Artikkelin alkuperäinen osoite (julkaistu kirjoittajien luvalla): http://www.kaksiyhdenhinnalla.com/2013/10/lahjaideoita-miehille.html
Lahjaideoita poikaystävällewww.elamyslahjat.fi/lahjat-kategorioissa/poikaystavalle