Elämyslahjojen KESÄKISA!

1.Osakilpailu – Hohtominigolf

KESÄKISAN ensimmäinen osakilpailu starttaa tästä! Elämyksenä on hohtominigolf, jota molemmat olemme muutaman kerran kokeilleet aiemminkin. Helppo ja hauska elämys, jota voi suositella kenelle tahansa. Arki-iltana oli sopivan vähän porukkaa niin pääsimme heti aloittamaan ja etenemään radalta toiselle.

Tämän elämyksen erinomaisuus on erityisesti siinä, että se on erittäin edullinen mutta koko rahan edestä viihdyttävä elämys. Elämys ei vaadi aiempaa kokemusta, jotta siitä pääsee nauttimaan täysillä. Hohtominigolf sopii niin lapsille kuin aikuisillekin ja se tekeekin tästä elämyksestä monipuolisen ja koko perheelle sopivan ajanvietteen.

Tila oli visuaalisesti todella upea. Kuten minigolfin säännöissäkin, voittaja on se joka pärjää vähemmällä määrällä lyöntejä. Radat olivat sopivan haastavia ja monipuolisia. Moniin ratoihin liittyi hauskoja visuaalisia elementtejä, esimerkiksi yhden radan läpäisi vain, jos sai pallon kulkemaan tiettyä nopeutta.

Ihan pienille osa radoista saattaa olla vähän liiankin jännittäviä. Kauhuteemaisilla radoilla saattaa jostain yhtäkkiä kömpiä joku otus tai paikallaan oleva pianisti täräyttääkin kunnon mollivoittoiset sävelet ilmoihin kun kävelet sen ohi. Yhdellä radalla Emma kiljaisi aika reippaasti, kun katosta tulikin jokin örkki esille.

Pelin edetessä jäimme vuorotellen johonkin rataan ”jumiin”. Löimme kovaa, löimme hiljaa, yritimme vaikka ja mitä mutta pallo ei etene radalla, vaan kimpoaa takaisin alkuun. Todella turhauttavaa! Noin puolessa välissä kilpailua pisteet jakaantuivat Mira: 52 – Emma 45. Yksikin ylimääräinen lyönti voi tarkoittaa häviötä, joten tässä vaiheessa peliä tilanne näytti Emman kannalta tosi hyvältä. Kuten pistelaskennasta huomaa, kumpikaan ei ollut saanut yhtään kertaa palloa kerralla reikään, sen verran haastavia radat olivat – ainakin meille! Oikeanlaisesta tekniikasta olisi ollut varmasti hyötyä, mutta tällä kertaa mentiin niillä taidoilla mitä oli. Lievää vahingoniloa oli kisassa havaittavissa, sillä toisen hutilyönnit olivat erittäin hyvää viihdettä.

Emman innoissaan kun onnistui ensimmäisellä lyönnillä viimeisellä radalla!
Mira keskittyy omaan suoritukseen.

Kisa oli tiukka ja hermo meinasi mennä monta kertaa, mutta pääsimme radat läpi kunnialla, tai ainakin niin itsellemme uskottelemalla. Molempien mielestä minigolf menee niin sanotusti kiellettyjen pelien listalle, sen verran rankasti peli meni tunteisiin! Kisa kesti reilun tunnin ja syke oli koholla – olihan panoksena järkyttävä Tandem-hyppy!

Katso lyhyt kisavideo minigolfista, niin näet miten osakilpailussa kävi ja kumpi on lähempänä hurjaa Tandem-hyppyä!