Elämyslahjojen KESÄKISA!

Viimeinen osakilpailu ja tulosten julkaiseminen!

Viimeinen osakilpailu kilpailtiin Kirveenheitossa. www.elamyslahjat.fi/lahjat/kirveen-heitto-helsinki/

Nyt ratkaistaan KESÄKISA! Tilanne on Emma 2 – Mira 1. Exit Room – osakilpailun osalta meille ei kerrottu, miten kisassa kävi, joten vain kuvaajamme tiesi kumpi pärjäsi huonepakopelissä paremmin. Tämän tarkoitus olikin luoda meille jännitystä, kuten myös Paint&Partyn osalta, sillä lopputulokseen vaikutti äänestäjät. Paint&Party kuitenkin toi Miralle voiton.


Äärimmäisen jännittävä kisa on tulossa päätökseen! Pakko sanoa, että nyt jännitti ihan todenteolla! Jos Emma voittaa tämän kilpailun, niin voitto on varma – ja se tarkoittaa sitä, että Mira joutuu hyppäämään tandem-hypyn! Jos Mira voittaa, kisan ratkaisee Exit Roomin voittaja. Huh!

Kirveenheitto oli yllättävän haastavaa! Mutta tässä elämyksessä on mukavaa se, että se on erittäin edullinen (yhdellä lahjakortilla saa kirvestä heittää 4 hlö). Ratoja oli useita, joten isommatkin ryhmät mahtuvat kisailemaan. Ohjaaja oli melkoinen konkari ja oli hienoa katsoa hänen varmoja heittoja opastuksen lomassa!

Käytössä oli aina 2 kirvestä per heitto.
Maalitaulu. Pisteet 5, 3 ja 1. Ylhäällä olevat siniset ympyrät olivat 7 pisteen arvoisia.

Kirveenheitto oli molemmille vaikeaa! Ihan sama miten kirvestä heitti, se ei jäänyt tauluun. Ja sen kerran kun se jäi, niin kumpikaan ei tiennyt millä tavalla heitti oikein. Aivan sattuman varassa oli kummankin pistetili jokainen yksikin piste oli tärkeä! 

Miran tyylinäyte
Emman tyylinäyte

Mira: 

Kirveenheitto oli Kesäkisassa ehkä vaikein laji. Tuntui ettei saa oikeanlaista tatsia kirveeseen ja heittäminen oli yllättävän hankalaa. Kisa oli kuitenkin tiukka ja voittaja meni vain kolmella pisteellä ohi. Oli yllättävää miten tekninen laji kirveenheitto on. Pienillä asioilla oli merkitystä, kuten etäisyydellä, käden asennolla ja heiton voimakkuudella ja sillä mistä kohti kirveestä pitää kiinni. 

Emma:
Aivan todella tiukka kisa! Menee kyllä minulla niin sanotusti “kiellettyjen pelien -listalle”, ihan vain siksi, kun ei meinannut minun osaltani onnistua koko touhu. Yritin monella eri tekniikalla, etäisyydellä ja heiton voimakkuudella vaikuttaa lopputulokseen, mutta ei. Se kirves vaa ei jää siihen tauluun. Ajanviettona ihan hauska elämys varsinkin 4 henkilön porukalla, mutta näin yhtenä osakilpailuna erittäin ärsyttävä.

Sovimme, että heitämme kaikkiaan 20 kierrosta. Siihen määrään sisältyi runsaasti hutiheittoja ja kirosanoja. Fiilikset ennen tulosten julkaisua olivat erittäin jännittävät!

Katso viimeinen videomme, niin tiedät miten kisassa kävi!