Elämyslahjojen KESÄKISA! ÄÄNESTÄ, NIIN OSALLISTUT ARVONTAAN!

3. Osakilpailu – Paint & Party

Mitä tulee, kun yhdistetään lasillinen ja maalaaminen? No Paint & Party tietenkin!

Tässä elämyksessä otetaan rennosti ja maalataan oma luomus ohjaajan opastuksella. Vaikka tiesimme, että olemme menossa maalaamaan, emme silti osanneet odottaa, että Paint & Party on elämyksenä noin positiivisesti yllättävä, vapauttava ja rentouttava kokemus!

Voit tutustua elämykseen täällä: https://www.elamyslahjat.fi/lahjat/paint-party-kahdelle/

Tätä elämystä on tarjolla Helsingissä, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Lahdessa sekä Turussa.

Elämys alkaa kokonaisvaltaisella ohjeistuksella maalaamisen saloihin: miten pensseleitä käytetään, miten ohennetaan värejä, miten värit sekoitetaan jne. Maalausta varten meille annettiin vain tietyt värit ja tyhjä taulu. Luomisen tuska on jo läsnä! Ja tottakai kävimme tilaamassa itsellemme maalausviinit, kuten elämyksen luonteeseen sopii. 

Hauskinta tässä elämyksessä on se, että sinun ei tarvitse olla taiteilijasielu jo ennestään – ohjaaja kertoo tarkkaan maalauksen eri vaiheet ja miten edetään, mutta siitä huolimatta jokaisella elämykseen osallistuneella oli täysin erilainen kädenjälki. Se tekee tästä elämyksestä uniikin! Kun maalaus on valmis, sen annetaan kuivaa ja sen saa tietenkin mukaan muistoksi.

Edessä näkyvä tyhjä taulu oli jotenkin todella terapeuttinen. Ohjaajan opastuksella lähdettiin pikkuhiljaa maalaamaan kukin omanlaista maalausta. Ohjeet olivat selkeitä ja niiden avulla oli helppo lähteä rakentamaan omaa teosta. Pari tuntia maalaamisen parissa meni kuin siivillä. Kuumottavaa maalaamisessa oli se, kun ei tiennyt yhtään mitä toinen teki – olihan kyseessä kuitenkin kilpailu!

Lopputuloksena oli kaksi samalla teemalla olevaa maalausta, mutta kuitenkin täysin erilaiset tulkinnat ja toteutukset! Ja nyt alkaakin se todellinen kilpailu, eli äänestämällä omaa suosikkiasi vaikutat Kesäkisan lopputulokseen! Arvomme kaikkien äänestäjien kesken Paint & Party – elämyksen kahdelle! Äänestää voit Elämyslahjojen facebookissa, instagramissa tai tiktokissa. Äänestä 19.8.22 mennessä niin osallistut arvontaan!

Tässä siis molempien teokset, teemalla Perhosniitty.

Katso video tästä hauskasta, rentouttavasta elämyksestä! Jäämme odottamaan äänestyksen tuloksia!