Elämyslahjojen Naiset

Suomen hallitusta johtaa viisi kovaa naista. Elämyslahjoja kipparoi myöskin kova naisnelikko! Lue alta lisää heidän tarinoistaan.

Kysyimme kultakin kuvan naiselta kolme kysymystä:

  1. Kuinka päädyit Elämyslahjoihin?
  2. Elämyslahjoja on tyypillisesti johtanut nainen. Miksi näin?
  3. Mitä sanottavaa sinulla on Elämyslahjojen miehistä?

Katri (Maajohtaja)

1. Päädyin hakemaan Elämyslahjoille vuonna 2014, kun tänne etsittiin tuotepäällikköä. Tiesin jostain kumman syystä heti, että paikka olisi minun. Olen aina ollut huono ostamaan lahjoja ja tunnustan, että työpaikkailmoituksen myötä, kuulin ensimmäistä kertaa Elämyslahjoista. Se oli merkki. Nautin työstäni tuotepäällikkönä, koin onnistumisia ja pääsin osoittamaan, että pystyn antamaan yritykselle vieläkin enemmän. Vastuun kasvaminen on ollut hyvästä koko yrityksen kehitykselle. Johdan nyt vahvaa tiimiä, jolle saa veroistaan hakea. Olen ylpeä siitä, mitä teen ja kenen kanssa.

2. Vaikea sanoa, miksi näin, mutta naisjohtaissa on voimaa 🙂 Ehkä naisissa oleva empaattisuus ja kuitenkin samalla vahva halu tehdä tulosta, ovat yhdistelmä, joka toimii. Ainakin meillä <3

3. Elämyslahjojen miehet! Siinä meillä naisilla onkin tekemistä 😉 Hienoja miehiä, ammattilaisia ja hyviä kollegoita. On oikeasti kunnia-asia, työskennellä yhdessä, tasavertaisina kumppaneina. Asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä ja jokaisen työpanosta arvostetaan. Kiitos. 

Kristiina (markkinointipäällikkö)

1. Haluan uskoa, että kohtalo saatteli minut Elämyslahjoille. Olin juuri lopettanut työt yrityksessä, jossa en päässyt etenemään toivomallani tavalla, ja kuin taikaiskusta, Elämyslahjoilla aukesi paikka markkinointipäällikön rooliin. Yritys oli minulle ennestään tuttu, ja työskentely elämysten parissa houkutteli monipuolisuudellaan. Siispä päätin hakea paikkaa, ja kolmen haastattelukierroksen jälkeen sain iloisen puhelun – paikka oli minun. En ole katunut päivääkään Elämyslahjoille tuloa ja työn monipuolisuus ilahduttaa tänäkin päivänä.

2. Elämyslahjojen suurin asiakasryhmä ovat naiset. Uskon, että tässä on jonkinlainen yhdentymä – elämykset vetoavat selkeästi naisiin. Olemme Elämyslahjoilla oikein ihanassa asemassa myös siksi, että elämysperheen naiset ovat erityisen läheisiä keskenään ja vetävät aina yhtä köyttä. Ei ole haastetta, josta emme yhdessä selviäisi.

3. Voi, paljonkin! Muistan elämys-urani alkutaipaleella jännittäneeni Elämyslahjojen miehiä ja ensimmäistä Skype-puhelua heidän kanssaan. Jännitys purkautuikin sitten ensimmäisen minuutin aikana, kun minut otti vastaan kaksi supermukavaa kundia. Oli ilo tulla tiimiin, jossa minua odotti kiven kovat ammattilaiset, joihin turvautua, jos kaipasin apua. Meidän pojat ovat juuri sellaisia, mitä ihmisissä ihailen: samaan aikaan ammattimaisia, mutta uskalletaan heittäytyä ja hullutellakin. Töissä saa ja pitää olla hauskaa, ja tämän tiimin kanssa se onnistuu, oli sitten kyseessä mies tai nainen.

Alina (tuotepäällikö)

1. Päädyin Elämyslahjoille ”perinteistä” kautta, eli löysin työpaikkailmoituksen ja lähetin hakemuksen, kävin työhaastattelussa ja lopulta sain työpaikan myyjänä. Tästä nyt jo yli 5 vuotta ja nyt tuotepäällikkönä 🙂

2. Komppaan tässä muiden vastauksia, ehkä naiset ovat enemmän elämysten perään ja näin päätyvät myös herkemmin Elämyslahjojen johtotehtäviin. Ja hyvin näyttävät hommat hoituvan 🙂

3. Miehiä meillä on vähemmän, mutta ilman heitä ei varmaan Elämyslahjojakaan olisi. Mukavia tyyppejä jokainen ja hemmetin hyviä työihmisiä!

Henna (asiakaspalvelupäällikkö)

1. Päädyin Elämyslahjoille vuosia sitten, kun sain puhelun vanhalta työkaveriltani Jakimilta, jonka kanssa olimme eräässä puhelinmyyntifirmassa yhdessä töissä. Jakim soitti kertoakseen, että hän on nykyään töissä Elämyslahjoilla ja heillä olisi tarvetta nyt hyvälle myyjälle. Sovimme Pirisen Katrin kanssa tapaamisajan Kampin myyntipisteelle ja siltä seisomalta paikka oli minun. Tästä haastattelusta lähtiessäni suuntasin suoraan vanhalle työpaikalleni irtisanomaan itseni ja kaksi päivää tämän jälkeen aloitin työt Elämyslahjoilla. Kiitos siis Jakimille. Aloitin osa-aikaisena myyjänä iltavuoroissa, siitä parin vuoden päästä siirryin vastaamaan Kampin myyntipisteestä kokoaikaisena ja nyt olen toimistolla Elämyslahjojen asiakaspalvelijana sekä vastaan Sellon myymälästä. 🙂

2. Naiset ehkä etsivät enemmän elämyksiä elämäänsä, todella vaikea sanoa mistä johtuu. Elämyslahjojen naiset ovat vahvoja persoonia joista löytyy tarpeen tullen myös tarvittavaa herkkyyttä, tulemme keskenämme todella hyvin toimeen ja hommat etenevät.

3. Vaikka Elämyslahjoilla onkin ns. akkavalta, niin Elämyslahjojen miehet ovat ihan omaa luokkaansa. Joka päivä kiitollinen heidän työpanoksestaan ja iloinen siitä, että he jaksavat meitä naisia kattella päivästä toiseen. Aivan ihania kollegoita ja ystäviä!