Esittelyssä Elämyslahjojen elämysautomaatti

elämysautomaatti

Kuuleeko Tampere? Ollaanko Vantaalla kuulolla? Tiesitkö, että voit nykyään ostaa elämyslahjakortin myös elämysautomaatista sekä Tampereella että Vantaalla?

Esittelyvuorossa on tällä kertaa Elämyslahjojen elämysautomaatti. Mikä ihmeen pömpeli tämä elämysautomaatti oikein on? Tutustutaan seuraavaksi tarkemmin tähän kyseiseen automaattiin.

Elämysautomaatti on nimensä mukaisesti automaatti, josta voi ostaa elämyksiä. Näppärät itsepalveluautomaatit ovat koko ajan suositumpia. Olet ehkä jo nähnytkin itsepalvelukassojen ja muiden automaattien yleistyvän kovaa vauhtia.

Elämysautomaatit ovat uusin lisäys Elämyslahjojen myyntipisteiden ja verkkokaupan rinnalle. Lahjakorttien ostaminen on siis entistä helpompaa, ja me pystymme palvelemaan asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan entistä paremmin. Elämysautomaatista voi ostaa lahjakortin suoraan tai käydä noutamassa verkkokaupasta ostetun lahjakortin. Koko Elämyslahjojen valikoima, nyt jo yli 1500 elämystä, löytyy myös elämysautomaatista.

Ensimmäinen elämysautomaatti saapui kauppakeskus Itikseen vuonna 2021. Tänä vuonna elämysautomaatit tulivat myös Myyrmanniin, Vantaalle ja Koskikeskukseen, Tampereelle.

Miten elämysautomaatti toimii?

Elämysautomaatin toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Se toimii samaan tapaan kuin Elämyslahjojen verkkokauppa. Asiakas valitsee lahjan automaatin näytöltä ja maksaa lahjakortin korttimaksupäätteellä. Maksun jälkeen automaatti tulostaa lahjakortin. Automaatin luukusta putkahtaa ulos oston yhteydessä myös punainen lahjapaketti, johon lahjakortin voi laittaa.

Mikä on suosituin lahjakortti, jota elämysautomaatista ostetaan?

Eniten elämysautomaatista ostetaan avoimia elämyslahjakortteja. Avoin elämyslahjakortti on kaikista helpoin ja varmin valinta lahjaksi, sillä lahjan saaja saa itse valita mieluisan elämyksen. Tuttuun tapaan lahjakortti on voimassa huikeat kolme vuotta.

Mistä löydän elämysautomaatin?

Tällä hetkellä elämysautomaatit palvelevat seuraavissa kauppakeskuksissa:

  • Koskikeskus, Tampere
  • Myyrmanni, Vantaa.

Koskikeskuksessa elämysautomaatti sijaitsee Koskenportin sisäänkäynnin puoleisessa päädyssä 2. kerroksessa. Myyrmannissa elämysautomaatti sijaitsee 2. kerroksessa Clas Ohlsonia vastapäätä. Elämysautomaatit palvelevat kauppakeskusten aukioloaikojen mukaisesti.

Muista myös myyntipisteemme, jotka palvelevat Isossa Omenassa ja Kampissa sekä elämysmyymälämme Sellossa. Älä unohda myöskään verkkokauppaa, josta voit tehdä ostoksia vuorokauden ympäri. 😉

Tervetuloa lahjaostoksille!

-Essi, elämyslahjat.fi

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös Esittelyssä Elämyslahjojen Kampin myyntipiste.