Joululahja hänelle, jolla on jo kaikkea

joululahja 2022

On vuoden upein aika – ja myös aika etsiä upeita joululahjoja läheisille! Elämyslahja on paras valinta joululahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea. Aineeton joululahja ei vie tilaa muualta kuin joululahjan saajan mielestä ja sydämestä. Tee joulusta ikimuistoinen antamalla läheisellesi elämyksellinen joululahja!

Jos et ole niin innokas tuhlaamaan rahaa ylellisiin kauneus- tai teknologiatuotteisiin tai kiertelemään kauppakeskusten ruuhkissa etsimässä joululahjavinkkejä, elämyslahjakortin ostaminen on täydellinen tapa muistaa läheistäsi tänä jouluna. Ja mikä parasta, voitte myös nauttia elämyksistä yhdessä lahjan saajan kanssa, jolloin yhteisiä muistoja kertyy molemmille!

Joulun parhaat elämyslahjat

Valitsitpa joululahjaksi sitten minkä tahansa elämyslahjan, vaikkapa pastakurssin tai panimovierailun, läheiselläsi on jotain odotettavaa joulun jälkeen, kun vuoden upein aika on ohi. Tässä luettelo parhaista elämyksellisistä joululahjoista:

1. Loma Vihulan kartanossa

Viehättävä Vihulan kartano kutsuu joululahjan saajan lomailemaan! Vihulan kartanossa lahjan saaja pääsee rentoutumaan maaseudun rauhassa ilman kaupungin hälinää, nauttimaan ylellisistä hoidoista kylpylässä, maistelemaan makuelämyksiä ravintolassa ja majoittumaan kartanon mukavissa huoneissa. Tämä historiaa huokuva kartano sijaitsee Pohjois-Virossa, noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta.

2. Panimovierailu kahdelle

Kurkistus pienpanimon kulissien taakse! Jokainen oluen ystävä taatusti rakastaa panimovierailua. Joululahjan saaja pääsee näkemään lähietäisyydeltä, kuinka laadukas artesaaniolut valmistuu suomalaisessa pienpanimossa. Pienen ja intiimin panimon asiantuntemus on vertaansa vailla.

3. Yksityinen pastakurssi verkossa

Onko sinulla ystävä tai perheenjäsen, jolla on pakkomielle italialaiseen ruokaan? Tämä lahja on juuri heille! Pastakurssin aikana joululahjan saaja pääsee perehtymään italialaisen ruokakulttuurin saloihin ja tuorepastan valmistukseen italialaisen Giulian johdolla. Valittavissa on neljä erilaista pastakurssia: pici, gnocchi, tortelli tai tagliatelle.

4. Tähtivalokuvausta rannikolla kahdelle

valokuvauskurssi joululahjaksi

Joululahjaksi tähtien taikaa! Lahjan saaja pääsee taltioimaan yötaivasta kameran linssin läpi. Paljain silmin voi parhaimmillaan nähdä jopa 10 000 tähteä, ja hyvällä tuurilla kohdalle osuu myös upeita revontulia. Opastetun tähtivalokuvausretken aikana on mahdollisuus valokuvata tähtikuvioita ja muita taivaan kohteita.

5. Romantiikkaa Sydänkäpy-puumajassa

Kaipaako joululahjan saaja romanttista lomaelämystä? Siinä tapauksessa romanttinen yhden yön miniloma puumajassa on oiva vaihtoehto! Saapuessaan majoituspaikkaan sydänkäpyset saavat nauttia pullon kuplivaa suklaalajitelman kera. Myös koivusauna, luontoiltapala ja herkullinen aamiaiskori sisältyvät elämyksen hintaan.

6. Magic Dinner

erilainen illalliselämys joululahjaksi

Magiaa mahan täydeltä! Tällä maun ja taikuuden maagisella matkalla joululahjan saaja pääsee nauttimaan herkullisesta kolmen ruokalajin illallisesta ja taikurin salaperäisestä taikashowsta. Valitse Magic Dinner joululahjaksi läheiselle, joka kaipaa illalliskokemukselta jotain uutta.

Minkä näistä elämyslahjoista valitset joululahjaksi läheisellesi? Mukavaa joulun odotusta!

-Essi, elämyslahjat.fi

Psst! Valikoimastamme löytyy jo yli 1600 elämyslahjaa, joten jos näiden joukosta ei vielä löytynyt sopivaa joululahjaa, jatka selailua Elämyslahjojen verkkokaupassa!