Kahdeksan lahjaideaa isänpäiväksi

Pian koittaa taas se päivä, kun on aika muistaa isäänsä lämmöllä. Oletko jo keksinyt, mitä aiot antaa tänä vuonna isänpäivälahjaksi?

Isät ansaitsevat vain parasta, ja siksi listasimmekin parhaat lahjavinkit isälle auttamaan sinua oikean lahjan löytämisessä. Jos isältäsi tuntuu jo löytyvän kaikkea, on elämys loistava valinta lahjaksi – uusia kokemuksia ei nimittäin kellään voi olla liikaa. Elämys on myös persoonallisempi lahja verrattuna suklaaseen tai uusiin sukkiin (vaikka hyviä lahjoja toki nekin!)

Voit myös lähteä kokeilemaan uutta elämystä yhdessä isäsi kanssa: tärkeintä on viettää yhteistä aikaa ja näyttää, että välittää. Elämyksestä jää teille molemmille ainutlaatuisia muistoja, jotka säilyvät läpi elämän. 

1. Mahtipaketti miehelle

Jos et ole täysin varma, mistä elämyksestä isäsi pitäisi kaikista eniten, voisi Mahtipaketti miehelle -lahjakortti olla nappi valinta monipuolisuutensa vuoksi. Kyseiseen elämyspakettiin on koottu 50 elämystä, jotka sopivat lahjaksi miehelle. Elämyksiä löytyy moneen eri makuun hieronnasta kalliokiipeilyyn ja monenmuotoiseen hauskanpitoon siltä väliltä. Isäsi saa valita elämyksistä itselleen mieluisimman ja näin ollen lahja on varmasti mieluinen.

2. Panimovierailu

Onko isäsi oluen ystävä? Anna lahjaksi tilaisuus päästä maistelemaan laadukkaita Stadin Panimon oluita. Vierailulla tutustutaan myös oluen valmistusprosessiin ja käytettyihin raaka-aineisiin. Kierroksella nautitaan kippistelystä laatuoluiden äärellä ja lisämausteena toimii muutama fakta oluen valmistuksesta: sopii siis loistavasti isänpäivälahjaksi.

illallinen pimeässä

3. Illallinen pimeässä

Illallinen pimeässä on suosittu elämys ja myös loistava yllätys isällesi. Elämys on niin ainutlaatuinen, ettei sitä osaa edes toivoa lahjaksi. Jos isäsi jo muutenkin nauttii hyvästä ruuasta ja rakastaa uusia makuja, vie tämä elämys hänen makuaistinsa aivan uudelle tasolle. Illallinen pimeässä nautitaan siis nimensäkin mukaisesti täysin pilkkopimeässä: pöytäetiketit laitetaan koetukselle kun ravintolan yllätysmenu syödäänkin täysin sokkona!

4. Karting-ajo

Karting on loistava lahja kaikille vauhtihirmuille. Lajissa päästään ohittelemaan radalla kurvailevia kilpakumppaneita turvallisessa ympäristössä. Uskaltaisitko haastaa isäsi pieneen kisailuun? Kartingissa myös kilpailuhenki nousee esiin, kun päästään vauhdin makuun tiukissa ohitustilanteissa.

5. Superautoajelu kiitoradalla

Jos tiedät, että isäsi tuntee edes jonkinlaista kiintymystä urheiluautoihin, ei tämä lahja voi pettää missään tilanteessa. Ennen ajoa annetaan ohjeistukset, jonka jälkeen lahjan saaja pääsee tositoimiin. Ajaminen tapahtuu kiitoradalla, joten kiihdyttäminen on sallittua! Kyseessä on täydellinen yllätys isälle, joka rakastaa vauhtia. Jos jonain vuonna on lahjan hankinta isälle unohtunut, korvaa tämä ajo-elämys takuulla kaikki vanhat kaunat.

6. Rentoutuskellunta

Hemmottele isääsi rentouttavalla elämyksellä. Rentoutuskellunnassa unohtuvat stressi ja kiire: jos tiedät isälläsi olevan paljon työkiireitä, tämä lahja tulee takuulla tarpeeseen. Kellunnassa ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin antaa mielen ja kehon rentoutua. Jaksaa isäkin paremmin arjen askareissa kunnon rentoutumisen jälkeen!

7. Tuulitunnelilento

Anna isäsi tuntea hetken olevansa supersankari, joka lentää ilmojen halki! Ainutlaatuinen lento tuulitunnelissa tuntuu kuin hyppäisi vapaapudotukseen lentokoneesta; tämä vaihtoehto on kuitenkin täysin turvallinen ja ammattilaisten ohjaama vaihtoehto oikealle hyppäämiselle.

8. Kevytlentokonelento

Haaveileeko isäsi lentokoneella lentämisestä? Toteuta haaveet antamalla isänpäivälahjaksi elämys pienkoneen ohjaimissa. Lahjaan sisältyy kattava opastus ja 30 minuutin kokemus lentokoneen ohjaksissa. Elämystä on helppo lähteä kokeilemaan, sillä lentoja järjestetään ympäri vuoden. Lahjan saaja saa vielä muistoksi kevytlentokoneen lentämisestä todistavan diplomin, jolla on myös hyvä kehuskella työpaikalla tai tulevissa sukujuhlissa.