liikelahjat

Miksi elämyslahja sopii liikelahjaksi?

liikelahjat

Liikelahja mielletään usein logolla varustetuksi esineeksi, design-tuotteeksi tai ajankohtaiseksi tuotteeksi, joka jää hyllylle pölyttymään. Liikelahjan tavoitteena on kuitenkin synnyttää positiivisia mielikuvia yrityksestä ja antajasta, pölyttynyt ja unohdettu tavara kuulostaa siltä, että tässä on epäonnistuttu. Kun viet asiakkaallesi tai yhteistyökumppanillesi liikelahjan, ole persoonallinen, erotu ja jää mieleen.

 

Vääränlainen liikelahja saattaa pahimmassa tapauksessa polttaa siltoja, joten kun valitset sitä, huomioi aina tilanne ja lahjan saaja. Liikelahjan ei tarvitse myöskään olla kallis ja jotkut saattavat mieltää arvokkaat lahjat jopa lahjuksiksi. Liikelahjan valinnassa tärkeintä on se, että se on laadukas, saajalleen mieleinen ja sillä erotutaan eduksi kilpailijoista.

 

On yksi liikelahja, jossa nämä kaikki yhdistyvät – elämykset! Toki, ne mielletään usein kalliiksi, mutta sitä ne eivät ole. Voit saada elämyksiä aina muutamasta kympistä tonneihin, riippuen, kuinka paljon haluat rahaa käyttää ja haluatko ostaa sen yhdelle henkilölle vai koko ryhmälle. Elämyksillä on hyviä puolia:

 

  • ne erottuvat tuotelahjoista,
  • niissä korostuu yhdessä tekeminen,
  • ElämysLahjat on koonnut laajan valikoiman samaan osoitteeseen.

 

Jos valitset liikelahjaksi elämyksen, valinnan varaa on paljon ja voit miettiä kunnolla sitä, mitä haluat viestiä. Esimerkiksi hyvä, rentouttava, lahja nais asiakkaalle voisi olla hot joogan kokeilu ja hintakin on vain 15 euroa. Tai mikseipä mies asiakkaallesi voisi ostaa 20 euron karting ajelua? Jos lahjansaajana on pieni porukka, voi drinkkikurssi olla miellyttävä lahja. Tässä kannattaa kuitenkin huomioida se, että alkoholi voi olla arka lahja esimerkiksi kulttuurista tai vakaamuksista johtuen, joten jos et ole varma, valitse mieluummin joku muu lahja. Kivoja vaihtoehtoja löytyy, kuten päivä seikkailupuistossa. Lahjan saaja arvostaa tätä varmasti paljon enemmän kuin posliini kippoa yrityksesi logolla, mutta hinta ei ole sen kovempi sinulle. Hyvä on muistaa se, että kun hän arvostaa enemmän lahjaa, hän samalla arvostaa myös enemmän sinua ja yritystäsi.

 

Tutustu ElämysLahjojen liikelahjaideoihin.

 

Anu

Anu Jokela, elämyskirjoittaja