Millainen elämyslahja häälahjaksi?

Wedding_Fi_FB_ph1

Olen aikaisemmin katsellut elämyslahjoja, kun olen lahjoja etsinyt. Minusta elämyslahja on hieno idea, varsinkin itse olisin vauhdikkaana ihmisenä tyytyväinen tuollaisesta lahjasta.

Meidän häälahjatoive oli heti selvillä. Halusimme rahaa lahjaksi, koska toiveena on häämatka. Elämyslahja olisi ollut varmasti hyvä lahja, jota olisi voinut toivoa, jos ei olisi toivottu rahaa. Tykkäämme miehen kanssa molemmat enemmän kokemuksista, kuin astiastoista ja pyyhkeistä. Nyt sain tilaisuuden tehdä yhteistyötä elämyslahja.fi ja selailin heidän häälahja valikoimaansa. Minulle kelpaisi noista vaikka mikä lahjaksi! Valikoin tähän minun omat suosikit, jotka ottaisin häälahjaksi mieluusti.

1) Tallink-spa, romantiikkapaketti kahdelle, mikä olisikaan parempaa, kuin päästä aviomiehen kanssa romanttiselle lomalle!

2) sukelluskokeilu olisi myös mahtava kokemus!

3) Illallinen pimeässä kahdelle – Tampere, tämä olisi varmasti erinlainen ruokailu kokeilu.

4) Breakfast in the Sky® – aamiainen Tampereen yllä (2:lle) Tampere, olisi erinlainen kokemus. Unohtamaton aamiainen.

5) Huippu kokemus olisi myös lento kuumailmapallossa, mutta tämä vaatisi vierailta jo isompaa rahallista osallistumista. Tämä voisi toimia hyvin, jos useampi ihminen osallistuisi lahjaan.

Elämyslahjoja löytyisi varmaan jokaisen makuun jotakin. Noita elämyslahjoja on aivan valtava määrä, jopa 700 kappaletta.

Teksti: Unelmahäät 2014 blogi
Alkuperäinen artikkeli (julkaistu kirjoittajan luvalla): http://unelma2014.blogspot.fi/2014/06/millainen-elamyslahja-haalahjaksi.html
Lisää häälahja ideoita