Mitä ylioppilaslahjaksi? – Yllätä tuore ylioppilas elämyksellä

mitä ylioppilaslahjaksi

Onnea uusi ylioppilas! Hän on juuri tehnyt sen, suorittanut hyväksytysti ylioppilaskirjoitukset. Kyseessä on ylioppilaan tähänastisen elämän suurimmasta saavutuksesta, joten sitä tulisi juhlia hankkimalla hänelle kunnon ylioppilaslahja. Hän saa pian käsiinsä lukion päättötodistuksen ja ylioppilastodistuksen sekä päähänsä valkolakin, ja uusi elämänvaihe odottaa häntä.

Ylioppilaalla voi olla edessään paljon uusia asioita ja muutoksia: kesätyö, opiskelupaikka, armeija, muutto omilleen tai muutto toiselle paikkakunnalle. Ennen uuden sivun aukeamista on hyvä vähän irrotella, päästää höyryjä ulos ja rentoutua kunnolla. Näitä asioita silmällä pitäen, olemme koonneet tähän artikkeliin ylioppilaslahjaideoita.  

Tuore ylioppilas ansaitsee mieleenpainuvan lahjan tämän suuren saavutuksen juhlistamiseksi, ja mikä voisikaan olla parempi tapa juhlia tuoretta ylioppilasta, kuin ikimuistoisella elämyslahjalla. Valitsemalla ylioppilaslahjaksi elämyksen varmistat sen, että ylioppilaan elämä on yllätyksiä täynnä!

Onnistunut ylioppilaslahja on saajansa näköinen

Ylioppilaslahjaa valitessa kaikista tärkein asia on valita lahja, joka sopii saajalleen ja on niin sanotusti saajansa näköinen. Jos tuore ylioppilas on hurjapää, hän nauttii taatusti kunnon adrenaliiniryöpytyksestä extreme-elämyksen muodossa.

Jos tuore ylioppilas on rauhallisempaa sorttia, harkitse hänelle hillitympää elämyslahjaa. Löydät elämyslahjojen joukosta myös monipuolisen kattauksen rauhallisempia vaihtoehtoja.

Suosituimmat ylioppilaslahjat

Esittelemme seuraavaksi kahdeksan suosittua elämyslahjaa ylioppilaalle:

1. Suomen korkein benji

Listan kärjessä komeilee jokaisen nuoren unelmaelämys, eikä suotta! Jos tuore ylioppilas ei ole vielä benjihyppyä kokenut ja hän siitä haaveilee, nyt on oikea aika toteuttaa ylioppineen unelmat. Tämä kokemus kutittelee mukavasti tuoreen ylioppilaan vatsanpohjaa ja saa rohkeimmallakin tyypillä kylmän hien pintaan. Tästä elämyksestä nauttii jokainen hurjapää!

2. Tuulitunnelilento lahjaksi ylioppilaalle

Tuulitunnelilento on elämys, joka tarjoaa sopivasti jännitystä, mutta ei kuitenkaan liikaa. Käytännössä lento sujuu näin: tuore ylioppilas pukee lentovarusteet ylleen, astuu tunnelin suulle, nojaa eteenpäin tuuleen ja antaa taian alkaa. Kyseessä on matalan kynnyksen lentoelämys, joka soveltuu myös rauhallisempaan makuun. Tuulitunnelilento on turvallinen tapa kokea täysin poikkeuksellinen vapaapudotuksen tunne.

3. Sushikurssi

Sushi jakaa mielipiteitä. Ne, jotka siitä tykkäävät, ajattelevat, että se on ruokien aatelia. Jos tuore ylioppilas on sushin ystävä, hän haluaisi taatusti oppia valmistamaan maailman parasta sushia omassa kotikeittiössään. Joten lähetä tuore ylioppilas oppimaan sushin valmistuksen salat sushikurssille!

4. Rentoutuskellunta ylioppilaslahjaksi

Kunnon rentoutus on juuri sitä mitä ylioppilas kaipaa kirjoitusten jälkeen. Rentoutuskellunnassa tuoreen ylioppilaan keho ja mieli rentoutuvat. Ylioppilaskirjoitusten aiheuttama stressi kaikkoaa lopullisesti ja jää kelluntatankkiin. Kellunnan jälkeen tuoreen ylioppilaan akut on ladattu täyteen uutta energiaa ja mieli on levollinen ja avoinna uudelle inspiraatiolle.

5. Huonepakopeli

Huonepakopelissä laitetaan ylioppilaan älykkyys ja ongelmanratkaisutaidot vielä kerran todelliseen testiin. Ylioppilaalla on 60 minuuttia aikaa ratkaista huoneen mysteerit ja päästä pois lukitusta huoneesta. Apujoukkoihin saa tietysti ottaa joko perheenjäseniä tai kavereita. Huonepakopeleistä löytyy lukuisia eri vaihtoehtoja ja vaikeustasoja.

6. Kyyditys tuoreelle ylioppilaalle

Tuore ylioppilas haluaisi taatusti hypätä joko aidon ralliauton tai virtaviivaisen superauton pelkääjän paikalle! Rallikyydityksessä tuore ylioppilas pääsee hurjastelemaan hiekkateillä. Superautoilla taas huristellaan asfaltilla. Kumpi olisi enemmän tuoreen ylioppilaan mieleen?

7. Ratsastus

Ihahaa miten ihanaa! Kukapa tuore ylioppilas ei rakastaisi suloisia eläinystäviä. Valitse aloittelijalle ohjattu ratsastusretki tai yksityistunti. Kokeneemmalle ratsastajalle voit harkita ylioppilaslahjaksi useamman päivän ratsastusvaellusta.  

8. Virtuaaliseikkailu ylioppilaslahjaksi

VR-lasit avaavat ylioppilaalle lukuisten virtuaalielämysten maailman. Virtuaaliseikkailun aikana ylioppilas voi esimerkiksi sukeltaa meren syvyyksiin, kävellä pilvenpiirtäjien katoilla tai matkata maailman kaupunkeihin. Tästä elämyksestä tuore ylioppilas voi nauttia vaikkapa kaverin tai tyttö- tai poikaystävän kanssa. Elämyksen kruunaa alkumaljat.

mitä lahjaksi ylioppilaalle

Elämyslahjakortti on nappivalinta ylioppilaslahjaksi

Jos mikään näistä kahdeksasta suosituimmasta ylioppilaslahjasta ei säväyttänyt, harkitse avointa elämyslahjakorttia. Tuore ylioppilas saa itse valita mieluisan elämyksen yli 1600 vaihtoehdosta. Tämä ylioppilaslahja menee taatusti nappiin!

-Essi, elämyslahjat.fi

Kaipaatko lisää lahjavinkkejä ylioppilaalle? Lue myös: Ultimaattinen ylioppilaslahjaopas – mitä hankkia lahjaksi ylioppilaalle?