murhaava illallinen

Murhaava illallinen – teatteria ja gourmeeta!

murhaava illallinen

 

 

ElämysLahjat on saanut valikoimiinsa taas uuden ruokaelämyksen ja suoraan sanottuna olemme todella innoissamme. Olemme aikaisemminkin tuoneet esille erilaisia ruokailuelämyksiä kuten Illallinen pimeässä ja Dinner in the Sky. Nyt on tarjolla taas jotain täysin erilaista.

 

Murhaava illallinen toivottaa kävijät tervetulleeksi seuraamaan draamaa. Se mitä illan aikana tapahtuu on salaisuus. Yksi asia on kuitenkin varma – tämä ei ole tavallinen 3 ruokalajin illallistapahtuma. Voitko olla varma kuka istuu vieressäsi? Onko hän osa murhaavaa näytelmää vai onko hän sinunlaisesi tavallinen ruokailija?

 

Illallista vie eteenpäin kokenut juontaja ja jännittävät tapahtumat seuraavat toisiaan. Vieraat nauttivat kahden tunnin ajan gourmet-ruoasta ja heille tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen.

 

Kansainvälinen konsepti rantautuu Suomeen

 

murhaava illallinen

 

Murhaavan illallisen tuottaa sama yritys, joka on kansainvälisen menestyskonsepti Dinner in the Sky:n takana. Gurmee Teatterin esittämää murhaavaa illallista on esitetty jo onnistuneesti Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Nyt se on jalkautunut Suomeen.

 

Arvostetut keittiömestarit ruoan takana

 

murhaava illallinen

 

Pääkokkina toimii Matti Jämsen. Hän on niittänyt mainetta kansainvälisissä kilpailuissa ja sijoittui tänä vuonna neljänneksi Bocuse d´Or –kilpailussa. Toisena kokkina toimii Jouni Toivanen, joka tunnetaan Michelin-ravintola Luomon kokkina.

 

Kansainvälistä yhteistyötä

 

Näytelmän on ohjannut Seppo Honkanen. Hänen viimeisimpiä töitään ovat mm. Päällystakki, Hiljaiset sillat, Mielensäpahoittaja ja Arvoituksellisia muunnelmia. Mielensäpahoittaja on ollut menestys Suomessa. Esityksen on käsikirjoittanut Diana Leesalu Tallinnan Linnateatterista. Lavastuksesta vastaa latvialainen Aigars Ozoliņš. Murhaava illallinen järjestetään Rautatientorilla ja Sivulahdessa Gurmee Teatteri Areenassa. Illalliset pidetään loka-marraskuussa lämmitetyssä teltassa.

 

Lisätietoa löydät kategoriasivulta: Murhaava illallinen.

 

”Olemme ElämysLahjoilla innoissamme tästä uudesta konseptista, koska erilaiset ruokaelämykset herättävät kiinnostusta.”

 

Murhaavin terveisin,

ElämysLahjat.fi