Naistenpäivän lahjaideat – mitä lahjaksi naiselle?

mitä naistenpäivälahjaksi

Onko naistenpäivälahja hakusessa? Listasimme tähän artikkeliin viisi lahjaideaa naistenpäivää silmällä pitäen. Nämä naistenpäivälahjaideat soveltuvat kaikille lähipiirisi naisille, oli kyseessä sitten naisystävä, sisko, mummo, kummitäti tai vaikkapa työkaveri. Hemmottele rakkaitasi naistenpäivänä hauskoilla elämyksillä!

Kansainvälistä naistenpäivää juhlitaan 8. maaliskuuta. Naistenpäivän perinteisiin kuuluu, että miehet ilmaisevat rakkautta ja arvostusta naisia kohtaan lahjojen ja kukkien muodossa. Miehet kunnioittavat usein äitejään, vaimojaan, tyttöystäviään, työtovereitaan ja muita läheisiä naisia pienillä tai suurilla naistenpäivän muistamisilla.

Vuosittain juhlittavan naistenpäivän tavoitteena edistää sukupuolten välistä tasa-arvoa ja naisten oikeuksia sekä rakentaa parempaa maailmaa ilman syrjintää, väkivaltaa ja epäoikeudenmukaisuutta. Ajatus naistenpäivän taustalla on siis erittäin tärkeä. Maailmalla naistenpäivä on yhtä suosittu juhlapäivä kuin äitienpäivä.

5 ideaa naistenpäivälahjaksi

Nämä naistenpäivälahjaideat soveltuvat erilaisille naisille. Valitse esimerkiksi näin: romantiikkapaketti lahjaksi omalle rakkaalle, mahtipaketti siskolle, suklaahoito äidille ja aktiivinen elämys ystävälle. Tässä tulee viisi lahjaideaa naiselle:

1. Illallinen pimeässä

Jännittävä illalliskokemus naiselle, joka rakastaa kulinaristisia nautintoja ja kaipaa uudenlaista illalliselämystä. Vinkki: lähde illalliselle yhdessä naisen kanssa, niin pääsette yhdessä nauttimaan maittavasta kolmen ruokalajin illallisesta pimeässä!  

2. Romantiikkapaketti

Mikä olisikaan parempi tapa viettää laatuaikaa oman rakkaan kanssa, kuin romanttisella ja rentouttavalla minilomalla. Erilaiset romantiikkapaketit ovat ihania naistenpäivälahjaideoita ja niistä voi nauttia niin Suomessa kuin ulkomaillakin.  

3. Suklaahoito

Suklainen rentoutushetki hemmottelee kaikkia aisteja! Suklaalla on positiivisia vaikutuksia niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin hyvinvointiin. Mikään ei rentouta paremmin kiireen ja stressin keskellä, kuin lumoava ja herkullinen hemmotteluhoito. Tämän parempaa naistenpäivälahjaa et suklaan ystävälle löydä.

4. Mahtipaketti naiselle

Mahtipaketti soveltuu lahjaksi ihan jokaiselle naiselle. Monipuolinen elämyspaketti sisältää 50 elämysvaihtoehtoa, joista nainen saa itse valita mieluisimman. Naistenpäivälahjan valinta ei voi tämän helpommaksi mennä!

5. Aktiivinen elämys

Aktiivinen elämys soveltuu aktiivisesta tekemisestä nauttivalle naiselle. Aktiivinen elämyslahja voi olla vaikkapa vierailu trampoliinipuistoon, ratsastustunti, kiipeilyhetki seikkailupuistossa, sukelluskokeilu, pyöräretki Fatbike-pyörällä tai seikkailu ninjaradalla. Vaihtoehtoja on monelaisia.

Mukavaa naistenpäivää 2022! 💐

Kirjoittaja: Essi