Pakko kokeilla tätä uudelleen!

…oli ensimmäinen ajatukseni kun tulin suklaahoidosta. Se oli täydellistä, nautin siitä sydämen ja sielun pohjasta. Olen onnellinen että sain kokeilla suklaahierontaa!

Suklaahieronta on kevyt hoito, ja se sopii kaikille. Ensiksi valutetaan lämmin suklaaöljy vartalolle ja sitten tehdään kevyt hieronta koko vartalolle. Lämmin suklaaöljy tuntui iholla samettiselta ja pehmeältä, mmmm… Hoidon tarkoitus oli rentouttaa mieli ja keho – ja se onnistuikin täydellisesti 🙂

suklaahoitoHieronnan jälkeen suklaan tuoksu ympäröi minua koko loppupäivän.

Palveluntarjoajan kotisivuilta löytyy: ”Suklaahieronta ei ole ainoastaan ylellinen nautinto vaan samalla myös ravitseva ja terveellinen hoito niin keholle kuin sielulle. Kaakaopapu sisältää runsaasti hyvinvointia edistäviä aineosia mm. flavonoideja. Flavonoidit toimivat elimistössä antioksidantteina ja suojaavat sydän- ja verisuonisairauksilta sekä edistävät serotoniinin ja endorfiinien tuotantoa. Kaakaopavun aineosilla on myös todettu olevan positiivinen vaikutus verenpaineen hallintaan. Suklaan kaakaopolyfenolit torjuvat vapaita happiradikaaleja,  jotka aiheuttavat ihosolujen veltostumista ja vanhenemista.”

Sain suklaahoidon lahjaksi lapsiltani ja kiitän heitä sydämestäni. Lapset kyllä todellakin tietävät mitä äiti tarvitsee ja mistä se tykkää. Kiitos kaikille, jotka tekivät tämän mahdolliseksi!

Kirjoituksen kirjoitti Liivi, ElämysLahjojen asiakas

Koe suklaahieronta itse: suklaahieronnat.