Paskasta palvelusta huippumenestys

shutterstock_426531334

Miltä tuntuisi saada todella paskaa palvelua huippuravintolassa?

“A´la carte ruokailun yhteydessä yhdistyy sekä illallinen että esitys. Tarjoilijoina toimii ammattinäyttelijät, jotka eivät päästä illlallisvieraita helpolla. Luvassa on naljailua, v**tuilua, hassuttelua ja kaikenkaikkiaan asiattominta palvelua mitä olet ikinä saanut – eli taatusti myös hauskinta! Lunta tupaan Etelä-Helsingin kermaperseille!”

Paskan palvelun illallinen on huumorilla maustettu ja huomiota herättävä ruokailukokemus. Juuri sitä, mitä nimikin lupaa. Jos olet joskus kokenut saaneesi huonoa palvelua ravintolassa, on se varmasti pientä verrattuna kokemukseen paskan palvelun illallisella.

Hyvää ruokaa, paskaa palvelua

Mitä vain voi tapahtua. Kaikkea, mitä et haluaisi kokea nauttiessasi rauhallista illallista. Ja parasta on, että tämä toiminta naurattaa.

Illan aikana nautit kolmen ruokalajin aterian, ja jos hyvin käy, myös ruokajuomaa on tarjolla. Päätähtinä toimivat näyttelijät, jotka ottavat tilaukset vastaan ja tarjoilevat ruuan. Hauskoja ja törkeitä solvauksia lentelee ilmassa. Tämä illallinen sopii vain huumoriveikoille, tiukkapipojen kannattaa jäädä kotiin.

Loppuunvarattu elämys

Paskan palvelun illallinen on saanut alkunsa huippusuositusta amerikkalaisesta Dick’s Last Resort -ravintolaketjusta. Vuonna 2017 lanseerattu mäsäytyselämys saattoi aluksi vaikuttaa hauskalta kokeilulta, mutta tämä ikimuistoinen illallinen on kuitenkin vuodessa kirinyt Elämyslahjojen 1300 tuotteen listalla myydyimmäksi lahjaksi.

Paskan palvelun illallinen on ollut niin suosittu, että kevään huvittavimmat mättöhetket varattiin loppuun jo tammikuussa. Jotta kaikki halukkaat pääsisivät kuitenkin kokemaan elämyksen mahdollisimman pian, on ravintola ilmoittanut pyrkivänsä järjestämään vielä ylimääräisiä illallisia keväällä 2018.

Heräsikö kiinnostus?

Paskan palvelun illallista järjestetään Helsingin ravintola Ruplassa. Elämyspaketin voi ostaa lahjaksi yhdelle tai kahdelle henkilölle. Kyseinen illallinen soveltuu kaikille, jotka ovat tottuneet liian hyvään palveluun ja totisiin illalliskutsuihin.

– Essi, Elämyslahjat