syntymäpäivälahjat

Syntymäpäivät – ilmassa, maalla, merellä vai kotona?

Syntymäpäivä, juhla, jota vietetään joka vuosi aina kyllästymiseen asti. Mutta syntymäpäivän viettäminen on yleensä kuitenkin hauskaa ja sen viettämiseen on monia tapoja.

 

syntymäpäivälahjat

Ilmassa

 

Dinner in the Sky – ei hullumpi tapa viettää synttäreitä! Kerää porukka kavereita kasaan, nouskaa 50 metrin korkeuteen nauttimaan yhdessä ainutlaatuinen ateria. Kokoonnutta hienoon ympäristöön ihailemaan henkeä salpaavia näkymiä kaupungin yli ja ainutlaatuinen ateria, tämä on huippukokkien valmistama. Unohtumaton päivä niin sankarille kuin myös vieraille.

 

Maalla

 

Maalla, kuten muutenkin, on monia tapoja viettää syntymäpäiviä niin, että ne eivät ole jokavuotisen kaltaiset. Olkaa oman elämänne sankareita ja suunnatkaa pakohuoneen saloihin. Ratkokaa yhdessä tehtäviä ja katsokaa, riittääkö aika. Tämän jälkeen suunnatkaa drinkkikurssille kokeilemaan baarimikon taitoja, tästä on hyvä jatkaa illan viettoa juhlinnan pariin. Mutta muistakaa välillä nauttia myös illallinen, jotta jaksatte korkkarit katossa aamuun asti.

 

Merellä

 

Entä, miten olisi syntymäpäivien vietto veden varassa? Vuokratkaa kaveriporukalla vesijetti ja ottakaa iloirti vauhdikkaasta vesiurheilusta. Takuulla jotain erilaista, jota harva tulee kokeilemaan muuten koskaan.

 

Kotona

 

Aikaisempien rinnalla syntymäpäivien viettäminen kotona voi kuulostaa tylsältä. Sitä se ei kuitenkaan ole. Joillekkin paras elämys ja ihanin hetki on viettää päivä ystävien kanssa pelaten lautapelejä, napostellen ja viettäen aikaa yhdessä.

 

Yksi asia on kuitenkin tärkein, yhteinen aika tärkeiden ihmisten kanssa. Ja toki synttärisankarille pitää muistaa lautaa ”Häppi börtdei”!

 

Anu

 

Anu, elämyskirjoittaja