Testissä virtuaaliseikkailu! – työharjoittelija Noora kokeili Pikselin virtuaalielämystä

Pikseliin oli helppo saapua ja henkilökunta vaikutti todella mukavalta! Ensiksi katsoimme opastusvideon, jossa kerrottiin VR-lasien ja ohjaimien käytöstä. Sitten olikin aika mennä itse asiaan! Kokeilemaan VR-elämystä. Annoin poikaystävälleni kunnian aloittaa tämän elämyksen ja hän asetteli VR-lasit päähänsä Pikselin työntekijän opastuksella. Ensimmäiseksi tarkistettiin että kaikki oli ok ja, että laseilla pystyi nähdä hyvin ja selkeästi. Sitten olikin aika kokeilla ensimmäistä peliä. 

VR- pelien pelaaminen

Elämys oli hyvä aloittaa jollain vähän helpommalla pelillä, jotta VR-ohjaimet tulisivat tutuiksi. Valitsimme molemmat ensimmäiseksi peliksi useille tutun Fruit Ninjan. Tässä pelissä halkaistaan ilmaan heitettyjä hedelmiä miekalla. VR-muodossa tämä peli toimi samalla periaatteella kuin mobiilipelissä, mutta aluksi tuntui hieman hankalammalta tähdätä miekalla. Kun tästä pääsi jyvälle niin peli oli todella viihdyttävä. Tämän jälkeen kokeilin peliä, jossa pelataan työelämässä. Valitsin toimisto aiheisen pelin. Oli todella hauskaa olla virtuaali toimistossa, jossa pystyi muun muassa keittää kahvia, käyttää kopiokonetta ja heittää paperilennokkeja. Tästä tuli heti mieleen teknologia yritysten kehittämät virtuaali todellisuudet, jotka ovat tulossa markkinoille. Tunsin saavani ensi kosketuksen siihen, millaista voisi olla tulevaisuuden virtuaali toimistossa. 

Himalaja elämys ja korkeat paikat

Kokeilimme molemmat elämystä, jossa noustaan pilvenpiirtäjän hissiin. Sitten hissin ovet aukeavat ja edessä näkyy puinen lankku. Lankku on satojen metrien korkeudessa. Ei auta kuin astua eteen päin ja kävellä lankkua pitkin! Tämä elämys ei varmaan sovi korkeanpaikan kammoisille, sille siinä todella tuntui siltä, että oltiin satojen metrien korkeudessa. Poikaystäväni mielestä tämä kokemus tuntui todella aidolta ja hieman pelottavalta. Itse en kuitenkaan pelännyt tätä samalla tavalla. 

Tämän jälkeen oli vuorossa Himalaja elämys, jota olin odottanut kaikista eniten, sillä minulla olisi unelmana käydä joskus vaeltamassa Himalajan vuoristossa. Valitsin elämykseen Mount Everest vuoren. Pääsin näkemään tämän maailman korkeimman vuoren huipun, kuin olisin nähnyt sen omin silmin. Hetki tuntui liikuttavalta, sillä näky oli niin kaunis ja henkeäsalpaava. Pystyin kuvitella itseni sinne Mount Everestille, kiipeämässä muiden vuorikiipeilijöiden kanssa. Voi kun tuon hetken olisi pystynyt taltioimaan, se tuntui maagiselta!

Ehdottomasti elämyksen paras peli!

Elämyksen lopuksi pelasimme molemmat vielä zombi aiheisia pelejä. Pikselistä löytyi runsas valikoima eri pelejä, mutta meitä kiinnosti eniten zombi pelit, sillä olemme katsoneet paljon Walking dead tv-sarjaa ja oli mielenkiintoista päästä itse kokemaan miltä tuntuisi taistella zombeja vastaan. Molempien suosikkipeli oli sellainen, jossa oltiin Arizonan autiomaassa ja zombit hyökkäsivät kimppuun joka puolelta. Onneksi molemmissa käsissä oli käsiaseet, joilla sitten ammuttiin näitä zombeja. Peli oli todella viihdyttävä ja oli hauskaa räiskiä näitä lähestyviä zombeja pistooleilla. Oli myös jännittävää kun panokset loppuivat ja aseiden latautuessa zombit pääsivät hyökkäämään ihan lähelle. Tämä oli hieman pelottavaa, kun tuntui, että zombit olisivat oikeasti hyökänneet kimppuun.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Sitten meidän virtuaali peliaika tulikin jo päätökseensä. Aika meni todella nopeasti, varsinkin kun pelasimme pelejä vuorotellen. Tuli heti fiilis, että tätä haluaisin kokeilla uudestaan! Kokemus oli todella viihdyttävä ja oli erittäin mielenkiintoista kurkistaa virtuaalimaailmaan ja kokea noin aidon tuntuisia pelejä. Voin vahvasti suositella kokemusta kaikille, ketkä ovat kiinnostuneita pelaamisesta tai haluavat kokeilla jotain uutta ja jännittävää. Tämä elämys on myös aivan mahtava teknologiasta kiinnostuneille ihmisille! Pikselissä on myös mahdollisuus kokeilla virtuaali huonepakopelejä, jotka kuulostivat myös todella mielenkiintoisilta. 

– Noora

Katso alta tiktok video elämyksestä!

@elamyslahjat

Meidän markkinoinnin työharjoittelija Noora kävi yhdessä puolisonsa kanssa kokeilemassa VR-seikkailua. Kenen kanssa sinä kokeilisit tätä jännittävää elämystä? #elämyslahjat #virtuaaliseikkailu #virtuaalipeli #vr #elämys #lahjaidea #lahjavinkki

♬ alkuperäinen ääni – Elämyslahjat