Toukokuun Top 5 Uutuudet – Pysy ajan tasalla!

Elämyslahjojen valikoima kasvaa kuin teini-ikäinen konsanaan. Tiesitkö, että meiltä löydät nykyään jo yli 1700 elämystä?! Uutuudet päivittyvät siis jatkuvasti ja haluamme pitää asiakkaamme ajan tasalla. Tämän takia pyrimme esittelemään kuukausittain tuoreimmat elämyksemme! Tässä artikkelissa esittelemme muutamia toukokuun uutuuselämyksiä, jotka sopivat esimerkiksi valmistujaislahjaksi tai rippilahjaksi.

1. Lasten ötökkäsynttärit ja saunomista 11 henkilölle

Tämä elämys on loistava tapa viettää lapsen synttäreitä isolla ja rakkaalla porukalla! Ötökkäsynttärit muodostuvat metsässä möyrimisestä, luontoon ja ötökköihin tutustumisesta ja tietovisailusta. Ohjelmaa riittää eikä tylsää tule!

2. Sushikurssi kahdelle

Oletteko läheistesi kanssa miettineet, miten sushi on päätynyt Aasiasta Eurooppaan ja meidän lautasillemme? Haluaisitteko oppia makien ja nigirien teon kunnon ohjeistuksella? Tämä elämys mahdollistaa sushin saloihin tutustumisen, sushiannosten itse taiteilemisen ja rennon tunnelman!

3. Äidin ylellinen lepohetki

Vaikka tämä toukokuun uutuus onkin suunnattu äitienpäivälahjaksi, sopii se loistavasti juhlapäivän ulkopuolellekin. Äidin ylellinen lepohetki on oiva lahja äidille, joka tarvitsee rentoutusta ja hemmottelua. Elämys sisältää ihanan pikakasvohoidon, kokovartalohieronnan ja varpaankynsien kaunistuksen.

Uutuudet: Houseboat Lohjan Helmi

4. Houseboat Lohjan Helmi – 1 vrk yöpyminen

Houseboat Lohjan Helmi tarjoaa uutuuselämyksen, josta tulee varmasti pysyvä klassikko! Tässä elämyksessä lahjan saaja pääsee nauttimaan saunomisesta ja rentoutumisesta Lohjan järvellä. Hienot puitteet ja maukas illallinen ovat myös osa elämystä. Elämys toteutetaan viikoilla 24–30.

5. Naughty BRGR -elämykset

Yksi suurimmista uutuuksistamme toukokuussa on Naughty BRGRin tarjoamat elämyslahjakortit! Löydät maukkaat lahjakortit Naughty BRGRin ravintoloihin Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään, Seinäjoelle, Ouluun ja Espooseen. Katso myös Naughty BRGR -lahjakortit ympäri suomen!

Tässä meidän toukokuun top 5 uutuuselämystä. Oletko sinä jo katsonut toukokuun uutuudet?

Pysy jatkossakin kuulolla uutuuksista! 

– Anssi, elämyslahjat.fi