Tyylikkäät 70-vuotispäivän onnittelut

70 vuotta on ikä, josta voi olla ylpeä. 70-vuotisjuhlapäivä mahdollistaa tiedon ja kokemusten jakamisen rakkaimpien kanssa. Tätä päivää juhlittaessa kannattaa esittää omaperäiset ja tyylikkäät 70-vuotisonnittelut, jotta isovanhempasi tai vanhempasi tuntee olonsa entistä erityisemmäksi. Anna heidän katsoa menneitä hetkiä aikana, joka on täynnä mielenkiintoisia kokemuksia, arvokkaita oppitunteja ja ainutlaatuisia seikkailuja! Olipa kyseessä lyhyitä 70-vuotispäiväonnitteluja tai pidempiä, niiden ansiosta annat läheisillesi paljon iloa.

Muista myös ostaa mahtava 70-vuotissyntymäpäivälahja!

70-vuotisonnittelut

Kauniit 70-vuotisonnittelut

Toivota tänä erityisenä päivänä 70-vuotiaalle kauniisti onnea korostaaksesi, kuinka tärkeitä rakkaasi ovat sinulle. Ilmaise myös ainutlaatuisella tavalla, mitä arvostat heissä eniten, ja puhu tunteistasi heitä kohtaan. Lyhyetkin 70-vuotispäivän toivotukset ovat ele, jota he varmasti arvostavat. Valitse yksi ehdotuksistamme ja tee tästä päivästä unohtumaton!

70-vuotispäivänäsi haluan kertoa sinulle, että olet korvaamaton inspiraation ja tuen lähde.
Kiitos kaikesta, mitä olet tehnyt hyväkseni ja teet jatkossakin. Toivottavasti hymy ei katoa koskaan kasvoiltasi
ja olkoon sydämesi täynnä iloa. Toivon sinulle vain parasta!

70-vuotispäivänäsi haluan kiittää sinua kaikesta, mitä olet tehnyt hyväkseni. Sinun läsnäolosi elämässäni on korvaamaton. Kaikkea hyvää!

70 vuotta on vain numero, mutta se kertoo tarinan elämästäsi – tarinan, joka on täynnä iloa, oppimista ja kasvua. Olet kuin kaunis taulu, joka on maalattu elämän kokemuksilla ja viisaudella. Kiitos, että olet jakanut tuota kauneutta kanssamme. Toivotamme sinulle rauhallista ja nautinnollista matkaa eteenpäin.

Onnittele 70-vuotiasta tyylikkäästi

Tyylikkäät 70-vuotispäivän onnittelut sopivat täydellisesti lahjan oheen perheenjäsenelle tai hieman virallisempiin tilanteisiin. Tällä tavalla voit ilmaista arvostuksesi omaperäisellä tavalla ja kiittää tähän mennessä vietetystä yhteisestä ajasta. Tyylikkäät onnittelut 70-vuotispäivänä miellyttävät kaikkia. Katso alta muutama lyhyt 70-vuotisonnittelu!

Elämäsi on kuin hieno viini, joka vain paranee vuosien myötä. Onnea upeasta 70 vuodesta!

70 vuotta täynnä kokemusta, viisautta ja unohtumattomia hetkiä. Jatka loistavaa matkaasi eteenpäin!

Iän myötä kukoistat kuin kaunein puutarha. Sydämelliset onnittelut 70-vuotiaalle!

70-vuotiaana olet kuin klassinen taideteos – arvostettu, ajaton ja inspiroiva. Paljon onnea!

Hauskat ja nokkelat 70-vuotispäivän onnittelut

Seuraavat ehdotukset ovat nokkelia ja hauskoja 70-vuotispäivän onnitteluja, jotka saavat jokaisen seniorin nauramaan tai ainakin hymyilemään. Loppujen lopuksi elämää ei tarvitse aina ottaa vakavasti! Keksi hauskoja ja humoristisia onnitteluja 70-vuotispäivänä – tai valitse alta – ja ilahdutat varmasti läheisesi. Yhdessä syntymäpäivälahjan kanssa koko asia jää synttärisankarin mieleen pitkään.

Onnittelut seitsemänkymppiselle! Muista, että 70 on uusi 50 – mutta vain silloin, kun unohdat lasit ja kuulolaitteen kotiin!

Kun täytät 70, voit vihdoin sanoa: ”Muistan nuoruuden päivät, mutta en enää sitä, mitä tein eilen”.

70 vuotta nuorekas! Muista, että nyt voit käyttää ikääsi verukkeena kaikelle, mikä ei enää kiinnosta.

Onnittelut upealle 70-vuotiaalle! Muista, että et ole vanha, olet elävä legenda.

70-vuotisonnittelut isovanhemmille

Perheenjäsenet ovat erittäin tärkeitä ihmisiä elämässämme. Isoisäsi tai isoäitisi 70-vuotispäivänä kannattaa pitää huolta, että osoitat heille rakkautesi. Alla olevien ehdotusten ansiosta sydämestäsi virtaa rakkautta ja kiitollisuutta täynnä olevia sanoja, jotka tekevät vaikutuksen kaikkiin. Katso koskettavat, vakavat ja ihanat 70-vuotisonnittelut isovanhemmillesi!

Onnittelut upeista 70 vuodesta! Olet osoittanut meille kaikille, kuinka voima, viisaus ja hymy voivat säilyä vuosien varrella. Kiitos, että olet ollut meille esimerkki siitä, miten elämää tulee elää täysillä ja nauttien jokaisesta hetkestä. Toivotamme sinulle mahtavaa syntymäpäivää täynnä rakkautta ja iloa.

70 vuotta taittuu taakse päin kuin kauniin tarinan sivut, ja jokainen sivu on ollut täynnä väriä ja merkitystä. Kiitos siitä, että olet antanut minulle perinnöksi viisauttasi ja rakkauttasi. Toivotan sinulle ihanaa juhlapäivää, joka heijastaa kaikkea sitä iloa, mitä olet tuonut elämäämme.

70 vuotta on hieno saavutus, joka kertoo pitkästä matkasta täynnä naurua, haasteita ja voittoja. Olet inspiroinut meitä elämään rohkeasti ja pysymään vahvoina kaikissa tilanteissa. Toivomme sinulle aurinkoista ja onnellista syntymäpäivää täynnä läheisten seuraa ja iloisia hetkiä.

Etkö löytänyt sopivaa tapaa onnitella 70-vuotiasta? Selaa esimerkiksi syntymäpäivärunoja! Tärkeintä on, että osoitat syntymäpäiväsankarille kiitollisuutesi. Toivota parhaat 70-vuotisonnittelut ja anna ikimuistoinen syntymäpäivälahja kylkeen!

– Anssi, elämyslahjat.fi

Katso myös onnittelut 65-vuotiaalle!